Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Idris Elba este regizor și actor în noul Mumford and Sons - Lover Of The Light - VIDEOCLIP

Mumford and Sons a lansat un clipul Lover Of The Light. Acesta a fost regizat de actorul Idris Elba, care interpretează rolul personajului principal.
Mumford and Sons - Lover Of The Light Video

Secvență clip Mumford and Sons - Lover Of The Light

Mumford and Sons a lansat un nou videoclip regizat de actorul Idris Elba din cunoscutul serial The Wire produs de HBO. Acesta a fost realizat pentru piesa Lover Of The Light, al 3-lea single extras de pe albumul Babel (video mai jos).

Mumford and Sons - Lover Of The Light Video

Secvență clip Mumford and Sons - Lover Of The Light

Clipul, realizat în colaborare cu Dan Cadan, marchează debutul regizoral al lui Elba. Personajul principal, interpretat tot de Elba, este absolut captivant. Actorul reușește să transmită un amalgam de emoții intense. Videoclipul este cât se poate de potrivit pentru piesa celor de la Mumford and Sons, care în mai puțin de 1 zi a strâns peste 12.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al trupei.

Membrii grupului au mărturisit că în general nu se simt confortabil să apară în clipuri, astfel că scenariul propus de Elba și Cadan a fost perfect pentru ei.

„Am avut norocul să lucrăm în trecut cu mari regizori, dar mereu a fost inconfortabil pentru noi procesul de realizare a unui clip. Nu ne-am bucurat cu adevărat să apărem în clipuri decât în cazul înregistrărilor din concerte”, au declarat cei de la Mumford and Sons.

Mumford and Sons - Lover Of The Light

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Sabaton, Eluveitie și Wisdom de la București aproape sold out

Suedezii de la Sabaton au dat startul turneului european Swedish Empire, ce va ajunge în Romania pe 19 martie 2013...

Închide