Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

I Won't Wait - noul clip Goodbye To Gravity - VIDEOCLIP

I Won't Wait, al doilea clip semnat de formația bucureșteană Goodbye To Gravity poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe albumul de debut care va avea lansare pe 27 noiembrie în clubul The Silver Church.

Publicat

pe

Goodbye To Gravity
Goodbye To Gravity │ FOTO: www.facebook.com

Marți, 27 noiembrie, Goodbye To Gravity va lansa în clubul The Silver Church din București albumul de debut intitulat chiar Goodbye To Gravity. Discul conține 11 piese și a fost produs și mixat de basistul trupei, Alex Pascu. Masterizarea produsului a fost realizată în studioul Fascination Street din Orebro, Suedia de producatorul Jens Bogren, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend și Amon Amarth.

Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa I Won't Wait și poate fi urmărit mai jos.

Goodbye To Gravity

Goodbye To Gravity │ FOTO: www.facebook.com

Goodbye To Gravity este o trupă de metal din București, care s-a născut dintr-un mix neașteptat - foști membri ai formației de heavy-metal Thunderstorm (care au cântat în deschiderea concertelor Judas Priest, Manowar, Helloween, Rage, Evergrey etc.) și câștigătorul ediției 2008 a concursului TV Megastar, Andrei Galut.

Anul acesta trupa a cântat la prestigiosul festival Summer Breeze Open Air din Germania, unde au fost selectați din peste 2000 de formații pentru participarea la concursul anual New Blood Award. Momentan, trupa este în plin turneu național iar după show-ul din București vor urma alte concerte în Slatina și Sibiu.

Goodbye To Gravity - I Won't Wait

Un comentariu

Trending