Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

How to Destroy Angels a lansat Keep It Together - VIDEOCLIP

Noul proiect muzical al lui Trent Reznor, How to Destroy Angels a lansat noul clip Keep It Toghter. Soția artistului impresionează prin frumusețe și talent.
How To Destroy Angels

How To Destroy Angels

Noul proiect muzical al lui Trent Reznor de la Nine Inch Nails, How to Destroy Angels, a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru piesa Keep It Together, extrasă de pe EP-ul An Omen ce va fi lansat pe 13 noiembrie. În plus, materialul va fi urmat de primul album întreg al formației care va fi gata undeva în 2013.

How To Destroy Angels

How To Destroy Angels (Foto: www.facebook.com)

Clipul, după cum puteți vedea mai jos, surprinde membrii formației într-un studio de înregistrări. Punctul forte al noului grup îl reprezintă cu siguranță soția lui Reznor, Mariqueen Maandig, care impresionează prin frumusețea și talentul său. Videoclipul este unul de stare, care pune accentul nu pe imagine, ci pe sunetul electro, post-industrial. Sound-ul este destul de ascuțit și mecanic, dar vocile lui Reznor și ale soției sale umanizează cântecul și calmează sunetul.

Din noua trupa a lui Reznor mai fac parte Atticus Ross, care a colaborat frecvent cu Nine Inch Nails și Rob Sheridan, designer-ul grafic al grupului NIN.

How to Destroy Angels - Keep It Together

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars a lansat un nou single, Young Girls - AUDIO

Bruno Mars a lansat un nou single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa este cel de-al doilea extras de pe...

Închide