Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

How to Destroy Angels a lansat Ice Age - VIDEOCLIP

How to Destroy Angels, proiectul muzical al lui Trent Reznor de la Nine Inch Nails a lansat un nou videoclip intitulat Ice Age. Melodia este extrasă de pe EP-ul An Omen apărut pe piață la jumătatea aceste luni.

Publicat

pe

How To Destroy Angels
How To Destroy Angels │ FOTO: www.facebook.com

Noul proiect muzical al lui Trent Reznor de la Nine Inch Nails, How to Destroy Angels, a lansat un nou videoclip inttiulat Ice Age care poate fi urmărit mai jos. Piesa este extrasă de pe EP-ul An Omen ce a iesit pe piață în data de 13 noiembrie la noua casă de discuri, Columbia Records, în urma unui parteneriat prin care trupa va fi nevoită să lanseze albumul de debut în primăvara anului viitor.

How To Destroy Angels

How To Destroy Angels │ FOTO: www.facebook.com

 

Dacă în precedentul clip, Keep It Together, membrii formației se aflau în studioul de înregistrări de această dată ei sunt într-o cabană la marginea oceanului iar soția lui Reznor, Mariqueen Maandig, stă la fereastră și privește în depărtare.

Trend cântă în acest proiect alături de Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl) și vechiul său prieten și colaborator Atticus Ross. EP-ul este disponibil doar în format digital download și vinil.

După ce au și-au adjudecat Globul de Aur, Trent Reznor și Atticus Ross au câștigat în 2011 și premiul Oscar pentru cea mai bună coloana sonoră. Este vorba despre filmul The Social Network regizat de David Fincher (Seven și The Curious Case of Benjamin Button) care urmărește povestea controversată a lui Mark Zuckerberg, tânărul care a creat rețeaua Facebook.

How to Destroy Angels a lansat Ice Age

Tracklist An Omen

  1. Keep It Together
  2. Ice Age
  3. On The Wing
  4. The Sleep Of Reason Produces Monsters
  5. The Loop Closes
  6. Speaking In Tongues

Trending