Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

How to Destroy Angels a lansat Ice Age - VIDEOCLIP

How to Destroy Angels, proiectul muzical al lui Trent Reznor de la Nine Inch Nails a lansat un nou videoclip intitulat Ice Age. Melodia este extrasă de pe EP-ul An Omen apărut pe piață la jumătatea aceste luni.
How To Destroy Angels

How To Destroy Angels

Noul proiect muzical al lui Trent Reznor de la Nine Inch Nails, How to Destroy Angels, a lansat un nou videoclip inttiulat Ice Age care poate fi urmărit mai jos. Piesa este extrasă de pe EP-ul An Omen ce a iesit pe piață în data de 13 noiembrie la noua casă de discuri, Columbia Records, în urma unui parteneriat prin care trupa va fi nevoită să lanseze albumul de debut în primăvara anului viitor.

How To Destroy Angels

How To Destroy Angels (Foto: www.facebook.com)

 

Dacă în precedentul clip, Keep It Together, membrii formației se aflau în studioul de înregistrări de această dată ei sunt într-o cabană la marginea oceanului iar soția lui Reznor, Mariqueen Maandig, stă la fereastră și privește în depărtare.

Trend cântă în acest proiect alături de Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl) și vechiul său prieten și colaborator Atticus Ross. EP-ul este disponibil doar în format digital download și vinil.

După ce au și-au adjudecat Globul de Aur, Trent Reznor și Atticus Ross au câștigat în 2011 și premiul Oscar pentru cea mai bună coloana sonoră. Este vorba despre filmul The Social Network regizat de David Fincher (Seven și The Curious Case of Benjamin Button) care urmărește povestea controversată a lui Mark Zuckerberg, tânărul care a creat rețeaua Facebook.

How to Destroy Angels a lansat Ice Age

Tracklist An Omen

  1. Keep It Together
  2. Ice Age
  3. On The Wing
  4. The Sleep Of Reason Produces Monsters
  5. The Loop Closes
  6. Speaking In Tongues

Citește mai multe despre Trent Reznor
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney a lansat o ediție specială a albumului Kisses on the Bottom

Paul McCartney a pregătit o surpriză de sărbători pentru fani. Piesele de pe albumul Kisses on the Bottom și cele...

Închide