Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Grupul de Rezistență lansează albumul Opunem Rezistență în B52

Grupul de Rezistență lansează noul album Opunem Rezistență în cadrul unui concert în B52 pe 22 noiembrie.

Grupul de Rezistență anunță lansarea mult așteptatului album Opunem Reziestență. Trupa va marca momentul cu un concert în clubul B52 din București. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, începând cu ora 22:00.

Grupul de Rezistență

Grupul de Rezistență în studioul de înregistrări (Foto: www.facebook.com)

În afară de un concert marca Grupul de Reziestență, publicul va avea parte de show-uri din partea invitaților speciali, Norzeatic, Carbon, Power p. Vinyl și Vali Umbră. Spectacolul se anunță a fi unul plin de energie și protest muzical.

"De ce OPUNEM REZISTENȚĂ? Pentru că ne dorim o viață mai optimistă și un trai plin de satisfacții de altă sorginte decât financiară. Opunem rezistență nesimțirii și nepăsării, aroganței încurajate mediatic și susținute de milioane de venetici inculți. Opunem rezistență față de curente trendiste, care nu promovează mesaje pertinente, ci incurajează hiperbolizarea grobiană a non valorilor sociale. Nu, în ultimul rând, opunem rezistență față de scoaterea treptată din vocabular a termenilor ce definesc conceptul precum patriotism, identitate națională, tradiție și altele de genul ăsta", au declarat cei de la Grupul de Rezistență.

Astfel, dacă simțiți și gândiți la fel nu ar trebui să pierdeți concertul formației de pe 22 noiembrie din B52. Intrarea la spectacol este 15 lei.

În plus, recent, trupa a lansat videoclipul Plastic. Piesa este extrasă de pe noul material Opunem Rezistență și expune pericolul denaturării lucrurilor de la cursul lor natural.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Devin Townsend a lansat clipul piesei King Animal - VIDEOCLIP

King Animal, noul videoclip semnat Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album, intitulat...

Închide