Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Grupul de Rezistență lansează albumul Opunem Rezistență în B52

Grupul de Rezistență lansează noul album Opunem Rezistență în cadrul unui concert în B52 pe 22 noiembrie.

Publicat

pe

Grupul de Rezistență anunță lansarea mult așteptatului album Opunem Reziestență. Trupa va marca momentul cu un concert în clubul B52 din București. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, începând cu ora 22:00.

Grupul de Rezistență

Grupul de Rezistență în studioul de înregistrări │ FOTO: www.facebook.com

În afară de un concert marca Grupul de Reziestență, publicul va avea parte de show-uri din partea invitaților speciali, Norzeatic, Carbon, Power p. Vinyl și Vali Umbră. Spectacolul se anunță a fi unul plin de energie și protest muzical.

"De ce OPUNEM REZISTENȚĂ? Pentru că ne dorim o viață mai optimistă și un trai plin de satisfacții de altă sorginte decât financiară. Opunem rezistență nesimțirii și nepăsării, aroganței încurajate mediatic și susținute de milioane de venetici inculți. Opunem rezistență față de curente trendiste, care nu promovează mesaje pertinente, ci incurajează hiperbolizarea grobiană a non valorilor sociale. Nu, în ultimul rând, opunem rezistență față de scoaterea treptată din vocabular a termenilor ce definesc conceptul precum patriotism, identitate națională, tradiție și altele de genul ăsta", au declarat cei de la Grupul de Rezistență.

Astfel, dacă simțiți și gândiți la fel nu ar trebui să pierdeți concertul formației de pe 22 noiembrie din B52. Intrarea la spectacol este 15 lei.

În plus, recent, trupa a lansat videoclipul Plastic. Piesa este extrasă de pe noul material Opunem Rezistență și expune pericolul denaturării lucrurilor de la cursul lor natural.

Trending