Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Grupul de Rezistență a lansat Plastic - VIDEOCLIP

Grupul de Rezistență a lansat clipul noului single Plastic ce evidențiează gravitatea promovării falselor modele de tineri sau tinere superficiale, din „plastic”.

Publicat

pe

Grupul de Rezistență - Plastic - Making of video
Grupul de Rezistență - Plastic - Making of video │ FOTO: www.facebook.com

Cei de la Grupul de Rezistență vin cu un nou videoclip pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost realizat pentru cel mai nou single intitulat Plastic și prezintă tipologia tinerei superficiale, ce apelează la operații estetice și se visează vedetă.

Grupul de Rezistență - Plastic - Making of video

Grupul de Rezistență - Plastic - Making of video │ FOTO: www.facebook.com

Regizat de Sorin Tănase, clipul îi prezintă pe membrii Grupului de Rezistență interogând o tânără „pițipoancă” legată de scaun.

Plastic expune pericolul denaturării lucrurilor de la cursul lor natural. Versurile aparțin celor 4 MCs, la care se adaugă și contribuția epică a stand-uperului Sergiu, care puncteaza acid, dar corect. Toate sunt îmbrăcate de scratchurile lui Dj Undoo și Dj Dox. De asemenea, piesa evidențiează faptul că mass media are un rol important în creearea acestor modele false, folosindu-se de avantajele de care beneficiează pentru a manipula publicul disctructiv și nu constructiv. Mass media uită de rolul său educațional, iar rezultatul este unul dezastruos în societatea română.

Cântecul este produs de Vinyl Sapiens și va apărea pe viitorul album Opunem Rezistență, la care trupa lucrează intens.

Grupul de Rezistență - Plastic

Trending