Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Green Day lansează documentarul ¡Quatro! pe VH1

Documentarul ¡Quatro!, ce prezintă procesul de creație și înregistrare a trilogiei Green Day: ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tre! va avea premiera pe VH1, pe 28 noiembrie la miezul nopții.
Green Day

Green Day

După albumele ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tre!, care apare pe 10 decembrie, trupa Green Day a anunțat lansarea unui nou material din serie, intitulat ¡Quatro!. Însă, de această dată este vorba de un documentar ce prezintă procesul de creație și înregistrare a celor mai noi discuri semnate Green Day. Filmul este regizat de Tim Wheeler și produs de Tim Lynch. ¡Quatro! va avea premiera în Statele Unite pe VH1, pe 28 noiembrie la miezul nopții.

Green Day

Green Day (Foto: www.facebook.com)

„Anul trecut, în timp ce am înregistrat trilogia am postat mai multe clipuri în fiecare săptămână ca fanii să vadă părți din procesul de înregistrare al albumelor ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tré!¡Quatro! aduce fanii noștri mai aproape oferindu-le mai multe acces și dezvăluind cum a fost să realizăm aceste discuri”, a precizat Mike Dirnt basistul de la Green Day.

Documentarul trage cortina și introduce fanii în lumea trupei. Aceștia vor avea ocazia să vadă imagini de la diferite concerte pe care formația le-a susținut în SUA intempestiv și cum au prins formă trilogia. De la procesul de creație la realizarea întregului concept și la sesiunile de înregistrări. După ce va mai fi difuzat pe televiziunile americane în luna decembrie, ¡Quatro! va fi lansat la începutul lui 2013.

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul demo The Beatles este scos la licitație

Prima casetă demo pe care trupa The Beatles a înregistrat-o pentru audtițiile la casele de discuri este scoasă la licitație....

Închide