Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Green Day a lansat un nou clip, Stray Heart - VIDEOCLIP

Stray Heart, noul videoclip lansat de Green Day poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul, iDos!, care va iesi pe piata in data de 13 noiembrie.

Publicat

pe

Green Day
Green Day │ FOTO: www.facebook.com
Deși trupa nu va mai concerta în acest an, întrucât solistul Joe Billie Armstrong nu este recuperat complet în urma tratamentului de dezintoxicare, fanii Green Day pot urmări pe InfoMusic noul videoclip intitulat Stray Heart.
Green Day

Green Day │ FOTO: www.facebook.com

Piesa este extrasă de pe ultimul album ¡Dos!, al doilea din trilogia americanilor, care va fi lansat pe 13 noiembrie și se întregește cu albumele ¡Uno!, lansat pe 25 septembrie, și ¡Tres! ce va apărea în ianuarie 2013. Albumul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf. Ultima piesă a CD-ului, Amy, este dedicată cântăreței britanice Amy Winehouse care a murit pe 23 iulie 2011 la doar 27 de ani.

Trupa a anuțat ca va lansa și un documentar, intitulat ¡Quatro!, care prezintă cum a fost înregistrată această trilogie însă nu a fost dată publicității data de lansare. Filmul va fi produs de Samuel Bayer care a regizat toate clipurile americanilor de pe albumul American Idiot și DVD-ul Bullet in a Bible. ¡Uno! s-a clasat pe locul 2 în topurile din Statele Unite și Marea Britanie, albumul fiind surclasat de noul disc Mumford & Sons - Babel.

Green Day -Stray Heart

Tracklist ¡Dos!

  1. See You Tonight
  2. Fuck Time
  3. Stop When the Red Lights Flash
  4. Lazy Bones
  5. Wild One
  6. Makeout Party
  7. Stray Heart
  8. Ashley
  9. Baby Eyes
  10. Lady Cobra
  11. Nightlife
  12. Wow! That's Loud
  13. Amy
Comentează

Trending