Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Great White a lansat o nouă baladă, Hard To Say Goodbye - VIDEOCLIP

Hard To Say Goodbye, noul videoclip lansat de formația americană de hard rock Great White poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album, Elation, apărut pe piață în acest an.
Great White

Great White

Urmărește-ne pe

Înființată în 1977 formația americană de hard rock Great White a lansat în acest an cel de-al 12-lea album intitulat Elation. Al doilea single care beneficiaza de un videoclip este pentru piesa Hard To Say Goodbye și poate fi urmarit mai jos.

Great White

Great White (Foto: www.facebook.com)

Discul vine după o pauză de trei ani și este primul cu noul solist, Terry Ilous, în timp ce producția este semnată de cei doi chitariști Michael Lardie și Mark Kendall. Clipul a fost filmat la sfârșitul lunii septembrie în studioul Flatbush South Productions din Orlando, Florida. Elation s-a vândut în prima săptămână de la lansare în peste 1.000 de unități doar pe teritorul american.

Great White - Hard To Say Goodbye.

Tracklist Elation.

01. (I've Got) Something For You
02. Feelin' So Much Better
03. Love Train
04. Heart Of A Man
05. Hard To Say Goodbye
06. Resolution
07. Shotgun Willie's
08. Promise Land
09. Lowdown (bonus track)
10. Just For Tonight
11. Love Is Enough
12. Complicated

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Seal, așteptat la București cu mâncare sănătoasă

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Seal care va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului din...

Închide