Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Goodbye To Gravity oferă spre ascultare albumul de debut - AUDIO

Goodbye To Gravity, albumul de debut al trupei bucureștene cu același nume este disponibil la streaming și poate fi ascultat pe canalul oficial de YouTube sau pe InfoMusic. Lansarea oficială a CD-ului va avea loc pe 27 noiembrie în clubul The Silver church din București.
Goodbye To Gravity

Goodbye To Gravity

Marți, 27 noiembrie, Goodbye To Gravity va lansa în clubul The Silver Church din București albumul de debut intitulat chiar Goodbye To Gravity. Discul conține 11 piese, a fost produs și mixat de basistul trupei, Alex Pascu iar timp de  săptămână discul este disponibil la streaming pe canalul de YouTube sau poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Masterizarea produsului a fost realizată în studioul Fascination Street din Orebro, Suedia de producatorul Jens Bogren, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend și Amon Amarth.

Goodbye To Gravity

Goodbye To Gravity (Foto: www.facebook.com)

Goodbye To Gravity este o trupă de metal din București, care s-a născut dintr-un mix neașteptat - foști membri ai formației de heavy-metal Thunderstorm (care au cântat în deschiderea concertelor Judas Priest, Manowar, Helloween, Rage, Evergrey etc.) și câștigătorul ediției 2008 a concursului TV Megastar, Andrei Galut.

Anul acesta trupa a cântat la prestigiosul festival Summer Breeze Open Air din Germania, unde au fost selectați din peste 2000 de formații pentru participarea la concursul anual New Blood Award. Momentan, trupa este în plin turneu național iar după show-ul din București vor urma alte concerte în Slatina și Sibiu.

Goodbye To Gravity - Goodbye To Gravity.

Citește mai multe despre Goodbye To Gravity
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein lansează compilația Videos 1995 - 2012

Rammstein va lansa pe 14 decembrie o compilație video care conține toate videoclipurile lansate, making-of-ul fiecăruia dintre ele și două...

Închide