Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Fostul chitarist Guns N' Roses, Izzy Stradlin, a lansat un nou clip, Baby-Rann - VIDEOCLIP

Fostul chitarist Guns N' Roses, Izzy Stradlin, a lansat un nou videoclip, intitulat Baby-Rann, care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Materialul a fost filmat la începutul acestei luni în studioul Oceanway Studios din Hollywood, California.
Izzy Stradlin

Chitaristul Izzy Stradlin, în vârstă de 50 de ani, a lansat un nou videoclip pentru piesa Baby-Rann care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Clipul este regizat de Ed Shiers și a fost filmat la începutul acestei luni in studioul Oceanway Studios din Hollywood, California.

Alături de Stradlin, care este chitarist și solist, mai apar J.T. Longoria - bass, bateristul Taz Bentley (ex-Reverend Horton Heat), chitaristul Rick Richards și clăparul Joey Huffman.

Izzy Stradlin
Jeffrey Dean Isbell, cunoscut sub numele său de scena Izzy Stradlin, s-a născut pe 8 aprilie 1962 în Lafayette, Indiana, SUA și a devenit celebru alături de formația Guns N' Roses pe care a părăsit-o în 1991. Acesta este co-fondator al trupei și a activat în perioada 1985 - 1991 când s-au lansat albumele Appetite for Destruction (1987), G N' R Lies (1988), Use Your Illusion I (1991) și Use Your Illusion II (1991).

După plecarea din Guns N' Roses, Stradlin a înființat trupa Izzy Stradlin and the Ju Ju Hounds, albumul de debut apărând în luna octombrie 1992. În 2010 a apărut pe piață ultimul material solo, cel de-al 11-lea, intitulat Wave of Heat.

Izzy Stradlin, alături de foștii colegi din Guns N' Roses, a fost introdus în acest an în Rock and Roll Hall Of Fame. Ceremonia a avut loc în Cleveland și s-a bucurat de prezența a peste 6000 de spectatori.

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Șuie Paparude la Cluj în Club Midi

Trupa Șuie Paparude va susține primul concert după lansarea piesei și videoclipului ”Nu te mai saturi de noi” . Evenimentul...

Închide