Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Filmul biografic după viața solistului de la INXS, Michael Hutchence, este în lucru

Viața celebrului solist de la INXS, Michael Hutchence, va fi transpusă pe peliculă, într-un film biografic intitulat Two Worlds Colliding. Casting-urile vor începe în 2013.
Michael Hutchene (solistul INXS)

Michael Hutchene, solistul INXS (22 ianuarie 1960 - 22 noiembrie 1997)

Viața celebrului solist de la INXS, Michael Hutchence, va fi transpusă pe peliculă, într-un film biografic intitulat Two Worlds Colliding, după un vers al piesei Never Tear Us Apart. Scenariul este semnat de Bobby Galinsky, care adaptează cartea biografică Just A Man – The Real Michael Hutchence, scrisă de mama artistului.

Michael Hutchene (solistul INXS)

Michael Hutchene, solistul INXS (22 ianuarie 1960 - 22 noiembrie 1997) (Foto: www.facebook.com)

Potrivit publicației Rolling Stone, anul viitor vor începe sesiunile de casting-uri, iar după alegerea actorilor, camerele vor începe să filmeze.

Hutchence, care s-a sinucis în 1997, era cunoscut pentru prestația sa pe scenă explozivă, intensă, sexuală, care hipnotiza publicul. (video mai jos) Era un rocker rebel, care trăia fiecare minut și cu o viață intimă tumultoasă. Numeroasele aventurie au făcut des prima pagina în tabloidele internaționale, artistul fiind sub lupa presei de cancan. Dar Galinsky avertizează publicul că pelicula nu va fi despre sex, drogs și rock & roll, ci despre Michael în postura de fiu, frate și prieten.

„Cine a fost Michael Hutchence? Ce l-a înnebunit? Care au fost demonii săi? Care au fost oamenii pe care i-a iubit?”, a preciza scenaristul

La începutul lunii, cu mare tristețe în suflet grupul INXS a anunțat se destramă după 35 de ani de activitate. Formația, înființată în 1997, are o discografie de peste 100 de materiale, lansate în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

INXS - Original Sin - Live Wembley 1991

Citește mai multe despre INXS
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul lui Seal

Pe 27 noiembrie 2012, Seal va concerta la Sala Palatului, marcând cea de-a doua întâlnire cu fanii români după concertul...

Închide