Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Faith Hill transmite un mesaj patriotic în noul single American Heart - VIDEOCLIP

După o pauză de 4 ani de la ultima lansare de album, Faith Hill revine în atenția publicului cu un nou clip realizat pentru piesa American Heart. Videoclipul poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Publicat

pe

Faith Hill - American Heart
Faith Hill - American Heart │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de 4 ani de la ultima lansare de album, Faith Hill revine în atenția publicului cu un nou videoclip realizat pentru piesa American Heart. Așa cum se poate deduce și din titlu, single-ul este scris în spiritul american iar clipul este unul jovial și inerent optimist. Urmăriți videclipul mai jos.

Faith Hill - American Heart

Faith Hill - American Heart │ FOTO: www.facebook.com

Câștigătoarea a 5 premii Grammy, Faith Hill, lansează spre încântarea fanilor un nou videoclip, după un ultim album lansat în 2008. Piesa American Heart este un testament al patriotismului artistei iar clipul emană o bună-dispoziție ce dă viață mesajului transmis.

”Când am auzit prima oară melodia mi-au dat lacrimile și am știut că trebuie să înregistrez această piesă. (...) Acest videoclip mixează perfect munca, energia creativă și distracția. Fiecare dintre cei care au lucrat la acest videoclip și-au dorit să facă din American Heart cel mai bun material.”

Faith Hill - American Heart (Official Video)

American Heart a fost compusă de Jonathan Singleton și Jim Beavers . Piesa poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 1.29 dolari.

Următorul album Faith Hill se va numi Illusion și va fi lansat în 2013.

Trending