Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Eventim lansează voucherul cadou pentru concerte

Eventim a lansat conceptul de voucher cadou cu ajutorul căruia poți face un dar inedit. Află cum funcționează acest nou instrument.

Publicat

pe

Voucher cadou Eventim
Voucher cadou Eventim

Eventim a lansat conceptul de voucher cadou, cu ajutorul căruia poți face un dar inedit celor dragi, colegilor sau chiar partenerilor de afaceri. Avantajul acestui cadou este că oferă libertate totală în alegerea „cadoului final” - adică evenimentul dorit, care evident trebuie să fie listat pe site-ul Eventim.

Un astfel de cadou poate fi oferit copiilor, părinților, tinerilor, colegilor de muncă, angajaților, iar enumerarea poate continua întrucât posibilitățiile sunt invariabile, la fel ca și tipurile de evenimente care variază de la piese de teatru la cele căutate concerte rock. Un alt plus al acestui instrument modern este că poți face surprize plăcute și celor care nu locuiesc în același oraș cu tine.

Voucher cadou Eventim

Voucherul are forma unui tichet valoric și se poate achiziționa exclusiv prin comandă pe site-ul Eventim.ro. Valoarea sa este fixată de către cumpărător, iar termenul de valabilitate în care voucherul poate fi folosit este de un an. Se asigură astfel maximă flexibilitate pentru cumpărarea de bilete la oricare dintre evenimentele culturale, muzicale sau sportive ale anului.

Cum funcționează voucherul

Voucherul cadou Eventim poate fi cumpărat și folosit doar online pe site-ul eventim.ro, iar pașii de urmat sunt foarte simpli. După ce ai achiziționat un voucher cadou alegi evenimentul dorit, selectezi numărul de bilete, iar acestea se trimit la „Coșul de cumpărături”. În această pagină se introduce codul voucherului și apoi se apasă butonul „Aplică”.

În cazul în care voucherul acoperă mai mult decât suma totală a comenzii, valoarea restului va fi salvată în codul acestuia, putând fi utilizată la o comandă viitoare. În cazul în care suma totală a comenzii este mai mare decât cea a voucherului, diferența poate fi achitată folosind un card de debit sau de credit.

5 concerte apropiate la care poți trimite un prieten via Eventim:

Trending