Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Energie, forță și emoție în The Killers - Miss Atomic Bomb - VIDEOCLIP

The Killers a lansat videoclipul piesei Miss Atomic Bomb, filmat de Giorgio Testi în timpul ultimului turneu pe care formația l-a susținut în Regatul Unit.
The Killers - Miss Atomic Bomb

The Killers - Miss Atomic Bomb

Trupa The Killers a lansat videoclipul piesei Miss Atomic Bomb, pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost filmat de Giorgio Testi în timpul ultimului turneu pe care formația l-a susținut în Regatul Unit.

The Killers - Miss Atomic Bomb

The Killers - Miss Atomic Bomb

Imaginile sunt emoționante și pun accentul pe legătura artiștilor cu publicul. Energie, forță și satisfacție sunt principalele sentimente transmise de clip. În plus, acesta include o serie de secvențe din backstage.

Piesa este extrasă de pe noul album semnat The Killers, Battle Born, lansat în septembrie. Pentru realizarea materialului, grupul a lucrat cu nume mari din industrie, precum Steve Lillywhite un producător cu numeroase premii Grammy în vitrină, Brendan O’Brien un colaborator cunoscut al trupei Rage Against The Machine și Stuart Price producătorul Madonnei.

Discul a fost numit după steagul statului Nevada, pe care scrie „battle born”. De asemenea, acesta este și numele studioului trupei, unde a fost înregistrat albumul. Battle Born a debutat pe locul 3 în top Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 113.000 de exemplare în prima săptămână. În același timp, în Regatul Unit s-au vândut 94.ooo de copii, fiind al 3-lea cel mai bine vândut album în prima săptămâna, din 2012.

The Killers - Miss Atomic Bomb

Citește mai multe despre The Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
No Doubt a lansat un nou clip controversat, Looking Hot - VIDEOCLIP

No Doubt a lansat recent videoclipul piesei Push and Shove, pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa este extrasa...

Închide