Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ellie Goulding și Skrillex (ex-iubiți) lansează un proiect muzical în 2013

Legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă, întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni.

Publicat

pe

Ellie Goulding și Skrillex
Ellie Goulding și Skrillex │ FOTO: www.facebook.com

Se pare că legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni. Ultima lor colaborare este piesa Bittersweet de pe coloana sonoră a filmului Twilight: Breaking Dawn care se bucură de un succes enorm și pe care o puteți asculta mai jos.

Ellie Goulding și Skrillex

Ellie Goulding și Skrillex │ FOTO: www.facebook.com

Într-un interviu pentru The Sun, Goulding a mărturisit că relația cu Skrillex s-a încheiat întrucât nu se vedeau îndeajuns de mult, ea locuind în prezent în Marea Britanie, iar el în Statele Unite. Dar legătura dintre ei nu s-a rupt. Artista a precizat că Skrillex este o persoană cu un suflet extraordinar, pe care o respectă și la care ține foarte mult. În plus, conexiunea dintre cei doi pe plan muzical este minunată, motiv pentru care vor lansa anul viitor un proiect împreună.

Goulding este un nou fenomen muzical în Marea Britanie, care a uimit publicul prin vocea sa puternică și timbrul său deosebit. Luna aceasta a lansat al 2-lea material discografic intitulat Halcyon, iar în noiembrie a dezvăluit videoclipul single-ului Figure 8, deja difuzat până la epuizare la radiourile britanice (video mai jos).

Ellie Goulding - Bittersweet: Twillight - Breaking Dawn (produs de Skrillex)

Ellie Goulding - Figure 8

Un comentariu

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending