Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ellie Goulding și Skrillex (ex-iubiți) lansează un proiect muzical în 2013

Legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă, întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni.

Publicat

pe

Ellie Goulding și Skrillex
Ellie Goulding și Skrillex │ FOTO: www.facebook.com

Se pare că legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni. Ultima lor colaborare este piesa Bittersweet de pe coloana sonoră a filmului Twilight: Breaking Dawn care se bucură de un succes enorm și pe care o puteți asculta mai jos.

Ellie Goulding și Skrillex

Ellie Goulding și Skrillex │ FOTO: www.facebook.com

Într-un interviu pentru The Sun, Goulding a mărturisit că relația cu Skrillex s-a încheiat întrucât nu se vedeau îndeajuns de mult, ea locuind în prezent în Marea Britanie, iar el în Statele Unite. Dar legătura dintre ei nu s-a rupt. Artista a precizat că Skrillex este o persoană cu un suflet extraordinar, pe care o respectă și la care ține foarte mult. În plus, conexiunea dintre cei doi pe plan muzical este minunată, motiv pentru care vor lansa anul viitor un proiect împreună.

Goulding este un nou fenomen muzical în Marea Britanie, care a uimit publicul prin vocea sa puternică și timbrul său deosebit. Luna aceasta a lansat al 2-lea material discografic intitulat Halcyon, iar în noiembrie a dezvăluit videoclipul single-ului Figure 8, deja difuzat până la epuizare la radiourile britanice (video mai jos).

Ellie Goulding - Bittersweet: Twillight - Breaking Dawn (produs de Skrillex)

Ellie Goulding - Figure 8

Un comentariu

Tehnologie

Coloana sonoră a noului "FIFA" a fost lansată: Skrillex, Coldplay, Billie Eilish (EA Sports FC 25)

Era o perioadă când aflai care sunt cele mai cool melodii ale momentului din coloanele sonore ale jocurilor Electronic Arts. Mă refer la FIFA, NHL şi NFS. Ei bine, azi s-a lansat coloana sonoră a noului joc EA Sports FC 25, ex "FIFA". Include nume mari, dar şi surprize indie.

Publicat

pe

Coperta coloana sonora EA Sports FC 25
Coperta coloana sonora EA Sports FC 25 │ FOTO: EA Sports

Partea cea mai bună la o coloană sonoră de genul este că include chiar şi piese încă nelansate de la artişti ca FKA Twigs, pe care apropo o vedeţi în "Corbul", dar şi de la The Bottlemen. Jocul EA Sports FC 25 va fi lansat pe 27 septembrie 2024 şi coloana sa sonoră include un număr impresionant de piese: 117. Puteţi asculta deja pe Spotify întreagul soundtrack.

Am aruncat o privire peste aceste piese din coloana sonora EA Sports FC 25 şi cred că Billie Eilish este cel mai mare nume. Mă bucur să văd Fred Again pe partea de muzică electronică, dar şi pe Rag'n'Bone Man, cu al său timbru unic. Avem şi Kasabian pe latura de rock alternativ, dar şi Charli XCX, care continua "brat summer" şi toamna. Twenty One Pilots surprind plăcut, dar şi Sia ft. Labrinth, plus Coldplay.

Ca să vă faceţi o idee cu privire la relevanta coloanelor sonore de genul, iată câteva exemple:

  • multă lume a aflat de Muse datorită lui FIFA 06 cu "Super Massive Black Hole"
  • FIFA 98 a avut Blur, "Song 2", mega hit în acel an
  • Paramore a devenit mare după ce a avut o piesă în jocul NHL
  • Trivium şi Avenged Sevenfold erau nume relativ mici până să apară în NFS
  • Static-X şi Disturbed au ajuns din underground în mainstream tot cu NFS

Ce este EA Sports FC?

EA Sports FC este noul nume al popularului joc video de fotbal, care anterior era cunoscut sub numele de FIFA. După mai mult de 30 de ani de colaborare cu Federația Internațională de Fotbal (FIFA), compania Electronic Arts (EA) a încheiat parteneriatul cu FIFA în 2023 și a rebranduit seria de jocuri ca EA Sports FC.

În esență, EA Sports FC continuă tradiția jocurilor FIFA, oferind o experiență fotbalistică de calitate înaltă, dar fără licențierea directă cu FIFA. În schimb, EA a păstrat parteneriate cu ligile, cluburile și jucătorii importanți din întreaga lume, așa că jocurile EA Sports FC includ în continuare ligile majore, cum ar fi Premier League, La Liga, Bundesliga și altele, alături de o gamă vastă de jucători și echipe.

Pe scurt, EA Sports FC este succesorul spiritual al jocurilor FIFA, oferind o experiență de simulare a fotbalului cu multe dintre elementele care au făcut seria FIFA atât de populară.

Citește în continuare

Trending