Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ellie Goulding și Skrillex (ex-iubiți) lansează un proiect muzical în 2013

Legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă, întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni.

Publicat

pe

Ellie Goulding și Skrillex
Ellie Goulding și Skrillex │ FOTO: www.facebook.com

Se pare că legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni. Ultima lor colaborare este piesa Bittersweet de pe coloana sonoră a filmului Twilight: Breaking Dawn care se bucură de un succes enorm și pe care o puteți asculta mai jos.

Ellie Goulding și Skrillex

Ellie Goulding și Skrillex │ FOTO: www.facebook.com

Într-un interviu pentru The Sun, Goulding a mărturisit că relația cu Skrillex s-a încheiat întrucât nu se vedeau îndeajuns de mult, ea locuind în prezent în Marea Britanie, iar el în Statele Unite. Dar legătura dintre ei nu s-a rupt. Artista a precizat că Skrillex este o persoană cu un suflet extraordinar, pe care o respectă și la care ține foarte mult. În plus, conexiunea dintre cei doi pe plan muzical este minunată, motiv pentru care vor lansa anul viitor un proiect împreună.

Goulding este un nou fenomen muzical în Marea Britanie, care a uimit publicul prin vocea sa puternică și timbrul său deosebit. Luna aceasta a lansat al 2-lea material discografic intitulat Halcyon, iar în noiembrie a dezvăluit videoclipul single-ului Figure 8, deja difuzat până la epuizare la radiourile britanice (video mai jos).

Ellie Goulding - Bittersweet: Twillight - Breaking Dawn (produs de Skrillex)

Ellie Goulding - Figure 8

Un comentariu

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

  • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
  • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
  • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
  • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
  • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

  • Armin van Buuren
  • Bebe Rexha
  • Don Diablo
  • Ellie Goulding
  • G-Eazy
  • Hardwell
  • Major Lazer Soundsystem
  • Paul Kalkbrenner
  • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Tehnologie

Coloana sonoră a jocului EA Sports FC 24 (ex FIFA) s-a lansat oficial

Era o perioadă când ora exactă în trendurile muzicale era dată de coloanele sonore de la Electronic Arts. Mă refer evident la piese de pe coloanele sonore ale jocurilor FIFA, NHL, NFS. Pe 20 septembrie 2023 a debutat coloana sonoră a principalului simulator de fotbal de pe piaţă, cunoscut acum ca EA SPORTS FC 24.

Publicat

pe

Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora
Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora │ FOTO: EA Sports

EA Sports nu mai beneficiază de licenţă FIFA, aşa că după FIFA 23 de anul trecut acum apare EA Sports FC 24 ca succesor. Coloana sonora include peste 100 de artişti din toată lumea şi combină genuri ca niciodată până acum. Avem şi nume mari precum Major Lazer şi The Rolling Stones, dar şi rapperul Stormzy, multiplu câştigător de premii BET, MOBO, MTV Europe şi Q Award.

Nu îl uităm pe simpaticul Jack Harlow, pe Baby Keem, câştigător de premiu Grammy, plus Kendrick Lamar, care are nu mai puţin de 17 premii Grammy. Central Cee de la Beach Please se aude în FIFA, alături de rapperul cu multiple discuri de diamant Ninho. Senzaţia pop indiană King apare la categoria noutăţi şi avem şi indie rock pentru iubitorii săi, prin trupe ca The Last Dinner Party, Obongjayar, dar şi rapperul KayCyy.

Mă bucur să văd şi Run the Jewels pe listă, alături de Skrillex, Fred Again, Lil Yachty sau The Blessed Madonna.

Apar chiar şi piese nelansate încă, de la productorul Barry Can't Swim ft. Surya Sen, Michael Brun şi alţii. Coloana sonoră se poate asculta pe Spotify mai jos:

Genurile abordate pe acest album se potrivesc cu diversitatea stilurilor de joc de fotbal. Auzim de la Afrobeats la Reggaeton şi grime. EA Sports FC 24, jocul va sosi pe 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin Ultimate Edition de pe 22 septembri 2023. Precomenzile sunt disponibile deja, iar titlul apare pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X şi S, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

Este jocul cu numărul 31 din seria intitulată până acum FIFA. "FC" vine de la "Football Club", iar pe coperta jocului se află fotbalistul norvegian Erling Haaland, de la Manchester City.

Citește în continuare

Trending