Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ellie Goulding și Skrillex (ex-iubiți) lansează un proiect muzical în 2013

Legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă, întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni.
Ellie Goulding și Skrillex

Ellie Goulding și Skrillex

Se pare că legătura dintre noua senzație Ellie Goulding și deja celebrul Skrillex este mult mai profundă întrucât cei doi continuă să lucreze împreună, în ciuda faptului că au încheiat recent o relație de iubire de 9 luni. Ultima lor colaborare este piesa Bittersweet de pe coloana sonoră a filmului Twilight: Breaking Dawn care se bucură de un succes enorm și pe care o puteți asculta mai jos.

Ellie Goulding și Skrillex

Ellie Goulding și Skrillex (Foto: www.facebook.com)

Într-un interviu pentru The Sun, Goulding a mărturisit că relația cu Skrillex s-a încheiat întrucât nu se vedeau îndeajuns de mult, ea locuind în prezent în Marea Britanie, iar el în Statele Unite. Dar legătura dintre ei nu s-a rupt. Artista a precizat că Skrillex este o persoană cu un suflet extraordinar, pe care o respectă și la care ține foarte mult. În plus, conexiunea dintre cei doi pe plan muzical este minunată, motiv pentru care vor lansa anul viitor un proiect împreună.

Goulding este un nou fenomen muzical în Marea Britanie, care a uimit publicul prin vocea sa puternică și timbrul său deosebit. Luna aceasta a lansat al 2-lea material discografic intitulat Halcyon, iar în noiembrie a dezvăluit videoclipul single-ului Figure 8, deja difuzat până la epuizare la radiourile britanice (video mai jos).

Ellie Goulding - Bittersweet: Twillight - Breaking Dawn (produs de Skrillex)

Ellie Goulding - Figure 8

Citește mai multe despre Ellie GouldingSkrillex
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kirk Hammett: Heavy metal și filmele horror oferă aceeași senzație

Kirk Hammett, chitaristul de la Metallica a lansat noua carte Too Much Horror Business. Artistul vorbește pasiunea sa pentru genul...

Închide