Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Duritatea străzilor din Marea Britanie în Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth - VIDEOCLIP

Plan B a lansat clipul Playing With Fire feat Labrinth în care prezintă realitatea străzilor din Marea Britanie. Artistul încearcă să arate tinerilor adevărata față a găștilor de stradă.
Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth Video

Secvență clip Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth

Plan B a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Playing With Fire și include secvențe din filmul Ill Manors, ce a avut premiera în luna mai.

Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth Video

Secvență clip Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth

Clipul prezintă realitatea străzii din Marea Britanie, cu toate conflictele sale în care sunt angrenați mulți tineri. Prin muzica sa Plan B vrea să atragă atenția, în special adolescenților, în legătură cu viața de stradă. Pentru că vor să fie cool și să fie primiți în gașcă tinerii se lasă manipulați de cei mai mari și întră în tot felul de probleme.

Cercurile vicioase de pe stradă par ceva foarte tare la început, dar odată ce au intrat în ele îi mutilează în interior și viața lor se schimbă radical. Iar când sunt destul de maturi să realizeze greșelile, este de multe ori prea târziu, întrucât din astfel de cercuri nu prea poți să ieși întreg. Plan B speră ca tinerii care îi ascultă muzica și văd videoclipurilor sale să înțeleagă ceva și să realizeze greșelile înainte de a le face, pentru a avea o altfeld e viață.

„De ce sunt atât de mulți tineri care simt că nu au viitor sau cărora nu le pasă dacă au cazier?

Eu cred că una dintre cauze este existența unei discriminări față de ”underclass”. Acești tineri sunt ridiculizați de presă și nu primesc aceeași educație ca ceilalți tineri pentru că vorbesc și se îmbracă într-un anume fel…dar ei nu sunt atât de proști precum îi crede lumea. Ei sunt conștienți de sentimentele de respingere ale societate și asta îi determină să se simtă înstrăinați. Știu pentru că și eu m-am simțit la fel. Acestor tineri nu le pasă de societate pentru că societatea s-a exprimat foarte clar că nu-i pasă de ei.”, a declarat artistul în aprilie.

Playing With Fire este un nou single extras de pe discul Ill Manors și va apărea pe 3 decembrie. La această piesă, Plan B a colaborat cu Labrinth care interpretează partea de pian și refrenul.

Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth

Citește mai multe despre Plan B
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un suflu nou în peisajul muzical: Jack Savoretti - Changes - VIDEOCLIP

Inaugurăm o rubrică nouă. JOINewArtist vă aduce astăzi în prim-plan un cântăreț de muzică pop-indie, un nou Bob Dylan în...

Închide