Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

După 35 de ani de rock, INXS se destramă

Dupa 35 de ani de activitate muzicala formatia austaliana INXS se destrama. Anuntul a fost facut de bateristul trupei Jon Farriss.
INXS

INXS

Veste șoc pentru fanii formației australiene INXS. După 35 de ani de activitate muzicală, trupa a hotărăt să se despartă. Anunțul a fost făcut ieri în timpul concertului din Perth Arena, Australia când bateristul Jon Farriss, cu lacrimi în ochi, a mulțumit publicului și a declarat că va fi ultimul show INXS.

INXS

INXS (Foto: www.facebook.com)

Trupa INXS a fost înfiinţată la Sydney în 1977 şi l-a avut ca solist pe Michael Hutchence, până la decesul acestuia, în 1997. De atunci, trupa a colaborat cu soliştii Jimmy Barnes, Terence Trent D'Arby, Jon Stevens, J.D. Fortune şi Ciaran Gribbin.

De la formare și până în prezent INXS a lansat albume şi compilaţii care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume, a avut piese ajunse în fruntea topurilor muzicale în ţări de pe patru continente, şase albume de Top 10 în Marea Britanie, cinci albume de Top 20 în Statele Unite ale Americii şi 33 de hituri în ţara lor natală.

Printre materialele discografice de succes lansate de-a lungul anilor de grupul australian se numără Kick (1987) - ce a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de exemplare -, X (1990) şi Welcome To Wherever You Are (1992).

Momentan nici trupa și nici casa de discuri nu au oferit un comunicat oficial.

VIDEO INXS - Disappear

Citește mai multe despre INXS
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Criss și Vlad din Lala Band lansează piesa Cine ești? - AUDIO

Criss și Vlad sunt 2 dintre protagoniștii serialului “Pariu cu Viața” difuzat de Pro Tv și fac parte din trupa LaLa...

Închide