Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

După 35 de ani de rock, INXS se destramă

Dupa 35 de ani de activitate muzicala formatia austaliana INXS se destrama. Anuntul a fost facut de bateristul trupei Jon Farriss.

Publicat

pe

INXS
INXS │ FOTO: www.facebook.com

Veste șoc pentru fanii formației australiene INXS. După 35 de ani de activitate muzicală, trupa a hotărăt să se despartă. Anunțul a fost făcut ieri în timpul concertului din Perth Arena, Australia când bateristul Jon Farriss, cu lacrimi în ochi, a mulțumit publicului și a declarat că va fi ultimul show INXS.

INXS

INXS │ FOTO: www.facebook.com

Trupa INXS a fost înfiinţată la Sydney în 1977 şi l-a avut ca solist pe Michael Hutchence, până la decesul acestuia, în 1997. De atunci, trupa a colaborat cu soliştii Jimmy Barnes, Terence Trent D'Arby, Jon Stevens, J.D. Fortune şi Ciaran Gribbin.

De la formare și până în prezent INXS a lansat albume şi compilaţii care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume, a avut piese ajunse în fruntea topurilor muzicale în ţări de pe patru continente, şase albume de Top 10 în Marea Britanie, cinci albume de Top 20 în Statele Unite ale Americii şi 33 de hituri în ţara lor natală.

Printre materialele discografice de succes lansate de-a lungul anilor de grupul australian se numără Kick (1987) - ce a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de exemplare -, X (1990) şi Welcome To Wherever You Are (1992).

Momentan nici trupa și nici casa de discuri nu au oferit un comunicat oficial.

VIDEO INXS - Disappear

Un comentariu

Trending