Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

După 2 ani de ”dominație” Adele, albumul 21 iese din topurile britanice

Pentru prima oară de la lansarea albumului 21, Adele iese din topurile britanice. Momentul marchează încheierea a 22 de luni de prezență constantă a albumului în Official UK Album Chart top 40.
Adele

Adele

Pentru prima oară de la lansarea albumului 21, Adele iese din topurile britanice. Momentul marchează încheierea a 22 de luni de prezență constantă a albumului în Official UK Album Chart top 40.

Adele

Adele

Albumul 21, cel de-al 2-lea din cariera muzicală a cântăreței britanice Adele, a fost lansat pe 24 ianuarie 2011. Primind o nominalizare pentru un Mercury Prize și un premiu Grammy la categoria ”Cel mai bun album al anului”, materialul discografic a scris istorie în industria muzicală. În doar prima săptămână, albumul a depășit pragul de 200.000 de copii vândute, fiind desemnat, de asemenea, cel mai bine vândut album din UK în secolul 21 și al 5-lea cel mai bine vândut album din toate timpurile. 21 a stabilit un record și în materie de download, albumul fiind descărcat de pe internet de cel mai mare număr de oameni din istoria UK.

După o prezență de 71 de săptămâni consecutive în UK Top 10 și 22 de luni în UK Top 40, albumul Adele părăsește topurile britanice, lăsând în urmă hit-uri ce nu vor fi uitate cu ușurință. Astfel, în așteptarea unui nou album care să o readucă în atenția industriei muzicale, Rolling In The Deep și Someone Like You rămân în continuare în playlist-ul fanilor Adele. 

Video oficial Adele - Rolling In The Deep

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iris lansează primul single în formula cu Toni Șeicărescu - AUDIO

Iris a lansat primul single după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate...

Închide