Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

După 11 ani de pauză Rod Stewart a lansat o nouă piesă - AUDIO

Rod Stewart a lansat pe 30 octombrie un album special de Craciun, intitulat Merry Christmas, Baby, care contine si o piesa noua, Beautiful Morning, pe care o puteti asculta mai jos.

Publicat

pe

Rod Stewart
Rod Stewart │ FOTO: www.facebook.com

Rod Stewart a lansat pe 30 octombrie un album special de Crăciun intitulat Merry Christmas, Baby. Este primul disc ce conține cântece tradiționale de sărbatori pe care celebrul artistul scoțian îl va oferi publicului.

Cei care vor cumpăra acest CD vor avea și o surpriză - albumul conține un cod care le va permite să descarce gratuit noua melodie Beautiful Morning. Piesa va fi inclusă pe viitorul album de studio, primul după o pauză de 11 ani, intitulat Rock care va fi lansat în toamna anului viitor.

Rod Stewart

Rod Stewart │ FOTO: www.facebook.com

Merry Christmas, Babyl îi are ca invitați pe Michael Buble, Mary J. Blige, Cee-Lo Green, Trombone Shorty, Dave Koz și Chris Botti. Rod Stewart a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost nominalizat de 18 ori la premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, prima oară ca artist solo, a doua oară ca membru al trupei The Faces.

Rod Stewart - Beautiful Morning

Tracklist Merry Christmas, Baby

  1. Have Yourself a Merry Little Christmas
  2. Santa Claus is Coming to Town
  3. Winter Wonderland
  4. White Christmas
  5. Merry Christmas Baby
  6. Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!
  7. What are you Doing New Year's Eve
  8. Blue Christmas
  9. Red-Suited Super Man
  10. When You Wish Upon a Star
  11. We Three Kings
  12. Silent Night
  13. Auld Lang Syne
Comentează

Trending