Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

După 11 ani de pauză Rod Stewart a lansat o nouă piesă - AUDIO

Rod Stewart a lansat pe 30 octombrie un album special de Craciun, intitulat Merry Christmas, Baby, care contine si o piesa noua, Beautiful Morning, pe care o puteti asculta mai jos.
Rod Stewart

Rod Stewart

Rod Stewart a lansat pe 30 octombrie un album special de Crăciun intitulat Merry Christmas, Baby. Este primul disc ce conține cântece tradiționale de sărbatori pe care celebrul artistul scoțian îl va oferi publicului.

Cei care vor cumpăra acest CD vor avea și o surpriză - albumul conține un cod care le va permite să descarce gratuit noua melodie Beautiful Morning. Piesa va fi inclusă pe viitorul album de studio, primul după o pauză de 11 ani, intitulat Rock care va fi lansat în toamna anului viitor.

Rod Stewart

Rod Stewart (Foto: www.facebook.com)

Merry Christmas, Babyl îi are ca invitați pe Michael Buble, Mary J. Blige, Cee-Lo Green, Trombone Shorty, Dave Koz și Chris Botti. Rod Stewart a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost nominalizat de 18 ori la premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, prima oară ca artist solo, a doua oară ca membru al trupei The Faces.

Rod Stewart - Beautiful Morning

Tracklist Merry Christmas, Baby

 1. Have Yourself a Merry Little Christmas
 2. Santa Claus is Coming to Town
 3. Winter Wonderland
 4. White Christmas
 5. Merry Christmas Baby
 6. Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!
 7. What are you Doing New Year's Eve
 8. Blue Christmas
 9. Red-Suited Super Man
 10. When You Wish Upon a Star
 11. We Three Kings
 12. Silent Night
 13. Auld Lang Syne

Citește mai multe despre Rod Stewart
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams prezintă Take The Crown

Robbie Williams a lansat noul album Take The Crown. După 8 ani artistul a ajuns din nou pe 1 loc...

Închide