Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Devin Townsend a lansat clipul piesei King Animal - VIDEOCLIP

King Animal, noul videoclip semnat Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album, intitulat Epicloud, lansat in luna septembrie

Publicat

pe

Devin Townsend
Devin Townsend │ FOTO: www.facebook.com

Producătorul și muzicianul canadian Devin Townsend a lansat în luna septembrie cel de-al 5-lea album sub titulatura Devin Townsend Project, intitulat Epicloud. Discul este disponibl în ediție standard, limited edition digipack, dublu vinil și digital download și o are ca invitată pe cunoscuta solistă Anneke Van Giersbergen (Agua de Annique, ex-The Gathering).  Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa King Animal și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Devin Townsend

Devin Townsend │ FOTO: www.facebook.com

Pentru realizarea noului clip Devin a apelat la fanii din întreaga lume care i-au trimis peste 150 de filmulețe haioase, în final fiind selectate 130 de secvențe pentru a fi montate in varianta finală.

Tot în acest an, mai exact în luna iunie, Devin Townsend a lansat un box-set format din 4 DVD-uri și 5 CD-uri care conține înregistrarea celor 4 concerte susținute în luna noiembrie 2011 la Londra și care au fost dedicate tetralogiei conceptuale - o călătorie prin diferite stări muzicale ale lui Devin - care a început odata cu lansarea albumelor Addicted  și Ki apoi încheiată cu discurile Deconstruction și Ghost din 2011.

Devin Townsend - King Animal

Tracklist Epicloud

01. Effervescent!
02. True North
03. Lucky Animals
04. Liberation
05. Where We Belong
06. Save Our Now
07. Kingdom
08. Divine
09. Grace
10. More!
11. Lessons
12. Hold On
13. Angel

Trending