Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Devin Townsend a lansat clipul piesei King Animal - VIDEOCLIP

King Animal, noul videoclip semnat Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album, intitulat Epicloud, lansat in luna septembrie
Devin Townsend

Devin Townsend

Producătorul și muzicianul canadian Devin Townsend a lansat în luna septembrie cel de-al 5-lea album sub titulatura Devin Townsend Project, intitulat Epicloud. Discul este disponibl în ediție standard, limited edition digipack, dublu vinil și digital download și o are ca invitată pe cunoscuta solistă Anneke Van Giersbergen (Agua de Annique, ex-The Gathering).  Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa King Animal și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Devin Townsend

Devin Townsend (Foto: www.facebook.com)

Pentru realizarea noului clip Devin a apelat la fanii din întreaga lume care i-au trimis peste 150 de filmulețe haioase, în final fiind selectate 130 de secvențe pentru a fi montate in varianta finală.

Tot în acest an, mai exact în luna iunie, Devin Townsend a lansat un box-set format din 4 DVD-uri și 5 CD-uri care conține înregistrarea celor 4 concerte susținute în luna noiembrie 2011 la Londra și care au fost dedicate tetralogiei conceptuale - o călătorie prin diferite stări muzicale ale lui Devin - care a început odata cu lansarea albumelor Addicted  și Ki apoi încheiată cu discurile Deconstruction și Ghost din 2011.

Devin Townsend - King Animal

Tracklist Epicloud

01. Effervescent!
02. True North
03. Lucky Animals
04. Liberation
05. Where We Belong
06. Save Our Now
07. Kingdom
08. Divine
09. Grace
10. More!
11. Lessons
12. Hold On
13. Angel

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Șuie Paparude revin la aparat cu "Nu te mai saturi de noi" - VIDEOCLIP

Șuie Paparude, adică Michi, Bean MC și Dobrică, au lansat piesa și videoclipul "Nu te mai saturi de noi", dedicate...

Închide