Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Desant lansează albumul de debut

Desant va lansa primul material discografic intitulat Joc de noroc pe 9 noiembrie in Timisoara. La București discul va fi lansat cu ocazia concertului sustinut in Ageless Club pe 15 noiembrie.

Publicat

pe

Trupa DESANT în concert la Arenele Romane
Trupa DESANT în concert la Arenele Romane

Formația timișoreană Desant va lansa primul material discografic intitulat Joc de noroc pe 9 noiembrie 2012. La București discul va fi lansat cu ocazia concertului susținut în Ageless Club pe 15 noiembrie 2012.

Trupa DESANT în concert la Arenele Romane

Trupa DESANT în concert la Arenele Romane

Alin Achim, basistul și liderul formației a declarat:

"În primul rând avem bucuria de a ne întoarce în București după nici doua luni de la lansarea oficială a formației ce avut loc la Arenele Romane pe 21 septembrie. Ne întoarcem alături de prietenii noștri, de cei care au fost alături de noi și de ce nu, de noi prieteni care vor veni poate din curiozitate să vada ce a lucrat Desant mai bine de un an și jumătate. Un nou concert pentru noi la București înseamnă o altă seară, în care putem să fim alături de cei apropiați nouă și nu numai. Ne aflam în plin turneu de promovare al primului nostru album Joc de noroc și am ales Timișoara pentru primul concert, întrucat suntem acasă și credem ca așa este frumos față de timișoreni și față de toți cei ce ne-au susținut în drumul nostru de până acum. Albumul are 14 piese, printre care varianta radio a piesei Joc de noroc și varianta acustica a piesei Anii ce au fost, este realizat în format digipack și conține un booklet de 16 pagini în care se regăsesc și poze cu membrii formației".

Joc de noroc poate fi achiziționat începând cu 09 noiembrie 2012, în primă fază de pe site-ul formației www.desantrock.ro, iar cei care participă la concertele trupei îl pot cumpăra de la fața locului. Lansarea oficială a formației a avut loc în data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane din București, după ce în luna iunie au concertat în deschiderea formațiilor Europe și Manowar în cadrul Festivalului OST. În pragul lansării albumului, Desant mai face publică o piesă - Doar o Amintire, melodie ce poate fi descărcată gratuit de pe site-ul formației.

LIVE VIDEO - Desant - Zbor (Arenele Romane)

Trupa a fost înființatî la sfârșitul anului 2010 în Timișoara având în componență pe - Alex Anca (voce), Tibi Saulescu (chitară), Vlad Toma (clape), Alin Achim (bass, ex-Cargo), Mihai Dobrescu (tobe), și a lansat două videoclipuri și un single.

Trending