Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Dave Grohl înregistrează un nou album alături de Queens Of The Stone Age

Josh Homme, liderul grupului Queens Of The Stone Age, a anuntat ca viitorul album va fi inregistrat alaturi de bateristul Dave Grohl. Acesta a parasit trupa in 2002 dupa trei albume lansate.

Dave Grohl

După ce a anuntaț la sfârșitul lunii septembrie ca Foo Fighters va lua o pauză pentru o perioadă nedeterminată, Dave Grohl (Foo Fighters, Them Crooked Vultures, ex-Nirvana) s-a reîntors in trupa Queens Of The Stone Age.

Anunțul a fost făcut de Josh Homme, liderul grupului, care a mai confirmat faptul că se lucrează la un nou material discografic, primul după o pauză de aproape 6 ani.

Dave Grohl

Discul, cel de-al 6-lea din disografie, este programat spre lansare la începutul anului 2013 după care trupa va pleca într-un turneu de promovare până acum fiind confimate aparițiile la Download Festival, Lollapalooza Brazil și Chile.

Dave Grohl a părăsit Queens Of The Stone Age în 2002 după trei albume lansate - Queens of the Stone Age (1998), Rated R (2000) și Songs for the Deaf (2002) - acesta fiind înlocuit de Joey Castillo (Eagles of Death Metal, Danzig).

Precedentul material discografic al americanilor poarta numele Era Vulgaris si a iesit pe piata in luna iunie 2007 prin intermediul casei de discuri Interscope Records.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo FightersNirvanaQueens Of The Stone Age
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Walt Disney a interzis un concert Machine Head

Compania Walt Disney a interzis concertul pe care Machine Head urma să-l sustina pe 4 decembrie in clubul House Of...

Închide