Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Dave Grohl înregistrează un nou album alături de Queens Of The Stone Age

Josh Homme, liderul grupului Queens Of The Stone Age, a anuntat ca viitorul album va fi inregistrat alaturi de bateristul Dave Grohl. Acesta a parasit trupa in 2002 dupa trei albume lansate.

Dave Grohl

Urmărește-ne pe

După ce a anuntaț la sfârșitul lunii septembrie ca Foo Fighters va lua o pauză pentru o perioadă nedeterminată, Dave Grohl (Foo Fighters, Them Crooked Vultures, ex-Nirvana) s-a reîntors in trupa Queens Of The Stone Age.

Anunțul a fost făcut de Josh Homme, liderul grupului, care a mai confirmat faptul că se lucrează la un nou material discografic, primul după o pauză de aproape 6 ani.

Dave Grohl

Discul, cel de-al 6-lea din disografie, este programat spre lansare la începutul anului 2013 după care trupa va pleca într-un turneu de promovare până acum fiind confimate aparițiile la Download Festival, Lollapalooza Brazil și Chile.

Dave Grohl a părăsit Queens Of The Stone Age în 2002 după trei albume lansate - Queens of the Stone Age (1998), Rated R (2000) și Songs for the Deaf (2002) - acesta fiind înlocuit de Joey Castillo (Eagles of Death Metal, Danzig).

Precedentul material discografic al americanilor poarta numele Era Vulgaris si a iesit pe piata in luna iunie 2007 prin intermediul casei de discuri Interscope Records.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo FightersNirvanaQueens Of The Stone Age
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Walt Disney a interzis un concert Machine Head

Compania Walt Disney a interzis concertul pe care Machine Head urma să-l sustina pe 4 decembrie in clubul House Of...

Închide