Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cumpără ultimele bilete promoționale pentru concertul Sabaton de la București

Sabaton va susține pe 19 martie 2013 un nou concert la București în clubul The Silver Church. Ultimele 100 de bilete la pretul de 68 de lei pot fi achiziționate din rețeaua Eventim.

Publicat

pe

Sabaton
Sabaton

Suedezii de la Sabaton se află în plin turneu de promovare al ultimul material discografic intitulat Carolus Rex. Turneul poartă numele Swedish Empire și va ajunge în România pe 19 martie 2013 în clbul The Silver Church din Bucurețti. Evenimentul din este organizat de Promusic Events iar în deschidere sunt invitate formațiile Eluveitie (Elvetia) și Wisdom (Ungaria).

Mai sunt doar 100 de bilete din cele 500 de bucăți puse în vânzare care se pot achiziționa la prețul de 68 de lei de pe Eventim.

SABATON in 2012

Sabaton in 2012

Interesul foarte mare pentru formația Sabaton a făcut ca unele concerte din cadrul turneului să fie deja Sold Out - Huskvarna, Norrkoping, Linkoping, Stockholm din Finlanda, iar alți promoteri au decis să schimbe locațiile pentru a putea mări numărul biletelor puse în vânzare. Putem spune că acest lucru nu este o surpriza având în vedere că formația a avut, numai în 2012, aproape 20 de concerte Sold Out. Chiar dacă până la startul evenimentului mai sunt 5 luni, 200 de bilele, din cele 500 de bucăți puse în vânzare, mai sunt disponibile, astfel că ne așteptam ca și acest eveniment să fie unul Sold Out.

Sabaton este cea mai importantă formație de power/heavy-metal din generația nouă. A fost înființată în 1999 în Falum (Suedia) și a reușit să obțină deja o nominalizare la premiile Grammy la secțiunea power metal. A lansat 7 materiale discografice ce aduc în atenția fanilor ororile celui de-al doilea Război Mondial și a reușit, în foarte scurt timp, să se impună pe scena metal mondială și să participe ca headliner la festivalurile din Europa (Masters Of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia, etc.) sau la evenimente alături de formații importante.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe Eventim.ro) și au următoarele prețuri:

  • 60 lei - primele 100 buc - Sold Out.
  • 68 lei - următoarele bilete până pe 18 martie 2013.
  • 75 lei - în ziua concertului (19 martie 2013). Se achiziționează NUMAI de la intrare.
Comentează

Trending