Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum erau în concert Rage Against The Machine acum 20 de ani - Take the Power Back - VIDEO

Pentru a sărbătorii 20 de ani de la apariția albumului de debut, Rage Against The Machine va relansa discul într-un box-set aniversar ce conține piese rare și multe filmări din concert.

Publicat

pe

Rage Against The Machine
Rage Against The Machine │ FOTO: www.facebook.com

Rage Against The Machine sărbătorește 20 de ani de la apariția primului material discografic, motiv pentru care trupa pregătește un box-set deluxe intitulat Rage Against The Machine – XX care va fi lansat pe 26 noiembrie. Înregistrarea piesei Take The Power Back interpretată în 1993 cu ocazia concertului susținut la Vic Theatre poate fi urmărită pe InfoMusic mai jos.

Rage Against The Machine

Rage Against The Machine │ FOTO: www.facebook.com

Varianta deluxe va include 2 CD-uri, 2 DVD-uri, un LP pe vinil, un booklet de 40 de pagini și un poster. Va fi disponibil și pachetul Special Edition format din: 2 CD-uri și un DVD bonus cu 6 piese. De asemenea, va exista și varianta simplă de CD cu 3 piese bonus și cea de vinil cu varianta remasterizată a LP-ului original. Pachetele vor mai oferi fanilor și secvențe nemaivăzute până acum cu trupa și înregistrarea concertului susținut în 2010 în Finsbury Park, Londra. Conținutul fiecarui pachet Rage Against The Machine îl gasiti AICI.

Albumul de debut al trupei Rage Against The Machine a apărut pe 10 noiembrie 1992 și s-a bucurat de aprecierile criticilor, care au susținut că este unul dintre primele materiale pe care sunt îmbinate cu succes sound-urile rap cu cel heavy metal. Discul a fost poziționat în numeroase clasamente, unul dintre cele care merită menționate fiind topul celor mai bune 500 de albume din lume, realizat de publicația Rolling Stone în 2003, unde materialul s-a aflat pe locul 368.

Rage Against The Machine - Take The Power Back

Comentează

Trending