Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

De la culori nebune Nicki Minaj trece la alb negru în Freedom - VIDEOCLIP EXPLICIT

Nicki Minaj a prezentat noul clip Freedom, total diferit de tot ce a lansat până acum. Artista a renunțat la culorile electrizante și a filmat alb-negru.
Nicki Minaj - Freedom Video

Secvență clip Nicki Minaj - Freedom

Urmărește-ne pe

După toate videoclipurile sufocant de colorate și exagerat de extravagante, Nicki Minaj vine cu un clip nou, total diferit de tot ce a lansat până acum. Acesta a fost realizat pentru single-ul Freedom, care are o semnificație aparte pentru artistă.

Nicki Minaj - Freedom Video

Secvență clip Nicki Minaj - Freedom

După cum puteți vedea mai jos, este pentru prima dată când Minaj realizează un videoclip filmat în proporție de 90% alb-negru. Fără culori vii și puternice, fără decolteu și pantaloni scurți, fără cadre ciudate cu bomboane sau alte ciudățenii. În schimb, avem costumații pline de simbolistică și peisaje cinematografice care te pun pe gânduri. Este adevărat că la un moment dat poartă o coroană de spini, aducând semnificații religioase, care pot părea controversate pentru unii. Dar atitudinea diferită a artistei, care este mult mai serioasă acum ne face să fim atenți la versuri și la mesajul piesei.

Din toate punctele de vedere, Freedom vine ca un vânt puternic ce zguduie preconcepțiile despre Nicki Minaj și aduce în prim plan o altă față a artistei, mult mai profundă, lipsită de superficialitate, care explică într-un fel personajul Nicki Minaj interpretat de Onika Tanya Maraj.

Nicki Minaj - Freedom

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink 182 a anunțat data lansării noului EP Dogs Eating Dogs

Blink 182 va lansa EP-ul Dogs Eating Dogs pe 18 decembrie anul acesta. Materialul va fi lansat în trei variante...

Închide