Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

De la culori nebune Nicki Minaj trece la alb negru în Freedom - VIDEOCLIP EXPLICIT

Nicki Minaj a prezentat noul clip Freedom, total diferit de tot ce a lansat până acum. Artista a renunțat la culorile electrizante și a filmat alb-negru.
Nicki Minaj - Freedom Video

Secvență clip Nicki Minaj - Freedom

După toate videoclipurile sufocant de colorate și exagerat de extravagante, Nicki Minaj vine cu un clip nou, total diferit de tot ce a lansat până acum. Acesta a fost realizat pentru single-ul Freedom, care are o semnificație aparte pentru artistă.

Nicki Minaj - Freedom Video

Secvență clip Nicki Minaj - Freedom

După cum puteți vedea mai jos, este pentru prima dată când Minaj realizează un videoclip filmat în proporție de 90% alb-negru. Fără culori vii și puternice, fără decolteu și pantaloni scurți, fără cadre ciudate cu bomboane sau alte ciudățenii. În schimb, avem costumații pline de simbolistică și peisaje cinematografice care te pun pe gânduri. Este adevărat că la un moment dat poartă o coroană de spini, aducând semnificații religioase, care pot părea controversate pentru unii. Dar atitudinea diferită a artistei, care este mult mai serioasă acum ne face să fim atenți la versuri și la mesajul piesei.

Din toate punctele de vedere, Freedom vine ca un vânt puternic ce zguduie preconcepțiile despre Nicki Minaj și aduce în prim plan o altă față a artistei, mult mai profundă, lipsită de superficialitate, care explică într-un fel personajul Nicki Minaj interpretat de Onika Tanya Maraj.

Nicki Minaj - Freedom

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink 182 a anunțat data lansării noului EP Dogs Eating Dogs

Blink 182 va lansa EP-ul Dogs Eating Dogs pe 18 decembrie anul acesta. Materialul va fi lansat în trei variante...

Închide