Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cristi Minculescu revine pe scenă cu o nouă trupă, LOTUS

Toată lumea iubitoare de rock așteaptă să afle ce se va întâmpla cu Cristi Minculescu după despărțirea de Iris. Au circulat tot felul de zvonuri în ultima vreme, lansate pe... Continuare »
Cristi Minculescu - interviu InfoMusic.ro

Cristi Minculescu - interviu InfoMusic.ro

Cristi Minculescu - interviu InfoMusic.ro

Cristi Minculescu - interviu InfoMusic.ro

Toată lumea iubitoare de rock așteaptă să afle ce se va întâmpla cu Cristi Minculescu după despărțirea de Iris. Au circulat tot felul de zvonuri în ultima vreme, lansate pe canale mai mult sau mai puțin neașteptate, care au speculat asupra unei posibile reuniri a grupului Harap Alb. Comunicatul de presă transmis de Fundația Phoenix dezminte oficial aceste zvonuri. Oricâtă simpatie reciprocă ar funcționa între foștii componenți ai trupei respective, nu poate fi vorba de o refacere decât cu valoare de imaginație. Este clar, oricât de mult și-ar dori oricine, un castel nu mai poate fi refăcut dintr-o ruină, decât cu riscuri foarte mari.

Pe de altă parte, Cristi Minculescu se simte foarte profund legat de colaborările trecute cu muzicieni și compozitori excepționali, cum sunt Nuțu Olteanu și Adrian Ilie, având un respect mereu nostalgic pentru cei doi, care i-au fost alături în anii de glorie și față de care se va simți mereu îndatorat . În acest sens, fostul solist IRIS nu exclude câtuși de puțin, ba chiar ar fi fericit să se mai afle vreodată pe aceeași scenă cu unul sau cu altul sau – de ce nu? - împreună cu amândoi.

LOTUS este noua trupă a lui Cristi Minculescu

Realist vorbind, Cristi Minculescu rămâne etern dependent numai de muzică și în ultima vreme și-a regăsit bucuria de a cânta alături de câțiva muzicieni excepționali din…Germania, țara unde și-a stabilit rezidența, cel puțin temporar. Repetițiile se desfășoară zilnic, cu o dăruire întrecută numai de bucuria cântatului. Primul proiect se constituie într-o veritabilă ISTORIE A ROCK-ULUI în 90 de minute, cu piese pe care orice fan le va recunoaște de la primele acorduri. Totul cântat cu rigoare germană și cu vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu. Numele trupei este LOTUS.

Secventa de la repetitii cu Cristi Minculescu si chitaristul Judy Seutter

Secventa de la repetitii cu Cristi Minculescu si chitaristul Judy Seutter

Publicul din România se va bucura, mai intâi, de un “teaser” – varianta unplugged – care va fi prezentat într-o suita de concerte “ de colecție” în câteva cluburi din țară:

Noua trupa a lui Cristi Minculescu, LOTUS pregătește un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion. Aceasta nu este deloc singura surpriză pregătită de Cristi Minculescu pentru publicul din Romania. Fundația Phoenix va anunța cât de curând viitoarele proiecte, despre care veți putea citi prompt pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIrisLotus
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden a lansat un nou clip, Been Away Too Long - VIDEOCLIP

Been Away Too Long, primul videoclip al noului album Soundgarden poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Discul, intitulat King...

Închide