Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Criss și Vlad din Lala Band lansează piesa Cine ești? - AUDIO

Publicat

pe

Criss & Vlad (Lala Band)
Criss & Vlad (Lala Band)

Criss și Vlad sunt 2 dintre protagoniștii serialului “Pariu cu Viața” difuzat de Pro Tv și fac parte din trupa LaLa Band. Cei doi au lansat în duet melodia “Cine ești?” și totodată primul single din cariera lor solo. Cântecul “Cine esti?” este compus de Ionuț Radu aka John Puzzle, împreuna cu fratel său Marius Dan Radu.

Criss & Vlad (Lala Band)

Criss & Vlad (Lala Band)

Lansarea single-ului “între prieteni” pe paginile oficiale de Facebook LaLa Band și Pariu cu Viata a creat o adevărată isterie printre adolescenți. Piesa a strâns în mai puțin de 10 zile aproximativ 100 mii de vizualizări. “Cine esti?” a fost difuzată și pe “LaLa Radio”, LaLa Band fiind prima trupa din Romania care are un post de radio propriu.

Criss & Vlad (Lala Band)Criss și Vlad formează un cuplu foarte iubit de către publicul tânăr, nu doar pe micul ecran, ci și în realitate, viața celor doi tineri trezind interesul a milioane de fani pe toate rețelele de socializare.

Cei doi tineri cântăreți și-au exprimat entuziasmul față de melodia lansată, tratând-o cât se poate de afectiv:

Prima noastră piesă ni se potrivește foarte bine, ne-a plăcut mult amândurora, încă din momentul în care am ascultat primul draft. Contează foarte mult faptul că formăm un cuplu și în viața de zi cu zi, pentru că asta ne face să simțim fiecare piesă diferit, la o intensitate mult mai mare. Suntem doi tineri îndrăgostiți care împărtășesc tot felul de momente împreună și care fac cu pasiune, atât actorie, cât și muzică!” a declarat Criss.

Piesa “Cine ești?” este o baladă emoționantă, compusă special de către John Puzzle, pentru mine și Criss, fiind o piesă romantică, de excepție. Atât relația dintre mine și Criss, cât și stilul muzical potrivit vocilor noastre l-au inspirat și l-au ajutat la crearea acestei balade. Piesa este încărcată de emoție și multe, multe sentimente pe care Criss și cu mine le-am exteriorizat atunci când am tras piesa în studio. Până în momentul acesta, în nici două săptămâni de la postarea pe youtube, “Cine ești?” a ajuns să aibă 90.000 de vizualizări. În același timp, “Cine ești?” reprezintă prima piesă din cariera noastră muzicală extra-serial, lucru pentru care suntem foarte fericiți și sperăm ca același sentiment să ajungă și la fanii noștri” a declarat Vlad.

AUDIO Criss si Vlad – Cine esti?

Trending