Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony castigatoare Selectia Nationala Eurovision 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Conferința lui Roger Waters cu vestea concertului de la București poate fi urmărită online - VIDEO

Urmareste inregistrarea video a conferintei de presa Roger Waters de la Londra. Componentul Pink Floyd raspunde la intrebarile presei despre noul turneul The Wall, viitorul album si o eventuala colaborare cu David Gilmour.
Roger Waters

Roger Waters

Urmărește-ne pe

Roger Waters a susținut o conferință de presă la Londra pe 16 noiembrie, anunțând datele noului turneu european The Wall, care va ajunge și la București pe 28 august 2013. Turneul va demara pe 20 iulie la festivalul Werchter din Belgia. Jurnaliștii invitați l-au întrebat pe Waters despre viitorul album, dar și despre David Gilmour, înregistrarea video fiind disponibilă mai jos.

Roger Waters

Roger Waters (Foto: www.facebook.com)

Artistul le-a dezvăluit jurnaliștilor și fanilor prezenți ca i-ar plăcea să se întâlnească cu președinți de stat pentru a avea posibilitatea să discute și de ce nu, să găsească o rezolvare la problemele actuale prin care trece toată lumea. Cât despre David Gilmour, acesta nu crede că fostul său coleg de la Pink Floyd va fi prezent alături de el pe scenă în timpul turneului, glumind despre Gilmour că s-ar fi pensionat.

Fostul component Pink Floyd a vorbit despre noua provocare:

"Sunt foarte bucuros să revin cu turneul The Wall în Europa. Va fi foarte distractiv pentru noi toți, tot show-ul fiind regândit special pentru a putea fi prezentat în aer liber și pe stadioane mari. Este mai multă acțiune, mult dramatism și este mai palpitant decât spectacolele prezentate în arene. Acest tip de show nu s-ar fi putut realiza acum 40 de ani, nu aveam spațiu suficient însă datorită tehnologiei actuale acest lucru este posibil. Acum, prezentarea este mult complexă și satisface toate gusturile - muzical, teatral și emoțional".

Roger Waters anunță concertul de la București

Biletele pentru concertul Roger Waters – The Wall de la București se pot achiziționa deja de pe site-ul MyTicket.ro, ulterior acestea devenind disponibile și în magazinele de specialitate. Biletele au prețuri cuprinse între 135 și 950 lei, în funcție de distanța față de scenă. Vezi schița concertului și categoriile de prețuri.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Roger Waters
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou clip Stereophonics regizat de către solistul trupei - In A Moment - VIDEOCLIP

Stereophonics a lansat clipul piesei In A Moment, regizat și produs de către solistul formației, Kelly Jones. Single-ul este cel...

Închide