Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Concertul Sabaton, Eluveitie și Wisdom de la București aproape sold out

Suedezii de la Sabaton au dat startul turneului european Swedish Empire, ce va ajunge în Romania pe 19 martie 2013 la The Silver Church din București. Concertul va fi deschis de Eluveitie (Elvetia) și Wisdom (Ungaria).
Sabaton

Sabaton

Urmărește-ne pe

Suedezii de la Sabaton se află în plin turneu de promovare al ultimul material discografic intitulat Carolus Rex. Turneul poartă numele Swedish Empire și va ajunge în România pe 19 martie 2013 în clbul The Silver Church din Bucurețti. Evenimentul din este organizat de Promusic Events iar în deschidere sunt invitate formațiile Eluveitie (Elvetia) și Wisdom (Ungaria).

SABATON in 2012

SABATON in 2012

Interesul foarte mare pentru formația Sabaton a făcut ca unele concerte din cadrul turneului să fie deja Sold Out - Huskvarna, Norrkoping, Linkoping, Stockholm din Finlanda, iar alți promoteri au decis să schimbe locațiile pentru a putea mări numarul biletelor puse în vânzare. Putem spune că acest lucru nu este o surpriza având în vedere că formația a avut, numai în 2012, aproape 20 de concerte Sold Out.
Chiar dacî până la startul evenimentului mai sunt 5 luni, 200 de bilele, din cele 500 de bucăți puse în vânzare, mai sunt disponibile, astfel că ne așteptam ca și acest eveniment să fie unul Sold Out.

Sabaton este cea mai importantă formație de power/heavy-metal din generația nouă. A fost înființată în 1999 în Falum (Suedia) și a reușit să obțină deja o nominalizare la premiile Grammy la secțiunea power metal. A lansat 7 materiale discografice ce aduc în atenția fanilor ororile celui de-al doilea Război Mondial și a reușit, în foarte scurt timp, să se impună pe scena metal mondială și să participe ca headliner la festivalurile din Europa (Masters Of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia, etc.) sau la evenimente alături de formații importante.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe www.eventim.ro) și au următoarele prețuri:

- 60 lei - primele 100 buc - Sold Out.
- 68 lei - următoarele bilete până pe 18 martie 2013.
- 75 lei - în ziua concertului (19 martie 2013). Se achiziționează NUMAI de la intrare.

Citește mai multe despre EluveitieSabatonWisdom
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
In A Moment, single nou gratuit de la Stereophonics - AUDIO

Stereophonics a lansat un nou single intitulat In A Moment. Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul Graffiti...

Închide