Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concertul lui Jimi Hendrix de la Woodstock va rula in cinematografe

Concertul pe care Jimi Hendrix la sustinut la festivalul Woodstock '69 va rula in cinematografe incepand din 29 noiembrie. Evenimentul celebreaza 70 de ani de la nasterea legendarului chitarist.

Concertul susținut de legendarul chitarist Jimi Hendrix la festivalul Woodstock 1969 va rula în cinematografe începând din 29 noiembrie. Evenimentul celebrează 70 de ani de ani nașterea celui mai mare chitarist din toate timpurile și ne introduce în atmosfera celebrului festival care a definit cariera lui Hendrix.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Live at Woodstock mai conține interviuri cu membri trupei, Billy Cox și Mitch Mitchell, inginerul de sunet Eddie Kramer și promoterul festivalului, Michael Lang. Pelicula a fost restaurată digital iar sunetul a fost transformat din stereo în 5.1. Janie Hendrix, sora regretatului chitarist, a declarat:

"Acest document reflectă un eveniment legendar în istoria noastră, precum și punctul culminant al carierei lui Jimi. Vom sărbătorii ziua lui de naștere și vom continua să ducem mai departe moștenirea lasată de el".

James Marshall "Jimi" Hendrix" s-a născut pe 27 noiembrie 1942 și este considerat cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor și unul dintre cei mai influenți muzicieni ai rock-ului mondial. Cariera lui Hendrix, deși foarte scurtă a fost una extrem de intensă, reușind în doar 4 ani – din 1966 când a luat naștere trupa The Jimi Hendrix Experienceși până la decesul său în 1970 – să realizeze ce alții nu au reușit în decenii de muzică. Marele chitarist s-a stins din viaţă la vârsta de 27 de ani, pe 18 septembrie 1970 la Londra.

Tracklist Live at Woodstock

01. Message To Love
02. Spanish Castle Magic
03. Red House
04. Lover Man
05. Foxy Lady
06. Jam Back At The House
07. Izabella
08. Fire
09. Voodoo Child (Slight Return)
10. Star Spangled Banner
11. Purple Haze
12. Woodstock Improvisation
13. Villanova Junction
14. Hey Joe

Citește mai multe despre Jimi Hendrix
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou album 30 Seconds To Mars în 2013

Solistul 30 Seconds To Mars, Jared Leto, a anunțat lansarea unui nou album în 2013. Acesta va fi cel de-al...

Închide