Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concertul BZN de la Constanța a fost anulat

Din motive de ordin logistic, concertul BZN ce trebuia să aibă loc pe 2 decembrie la Sala Sporturilor din Constanța a fost anulat. Cei care și-au achiziționat deja bilete își pot recupera banii în perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumpărate.
Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 (foto: Alin Crăciun)

Din motive de ordin logistic, concertul BZN ce trebuia să aibă loc pe 2 decembrie la Sala Sporturilor din Constanța a fost anulat. Cei care și-au achiziționat deja bilete își pot recupera banii în perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumpărate.

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 (Foto: Alin Crăciun projectevents.ro)

 „Ne cerem scuze tuturor fanilor pentru eventualele neplăceri create și le promitem că vom încerca să găsim o soluție pentru ca acest spectacol să aibă loc în viitorul apropiat, chiar cu riscul schimbării locației”, a fost mesajul transmis de Sorin Săraru de la Project Events.

Recuperează-ti banii sau schimbă biletele

Cei care au cumpărat bilete pentru concertul BZN de la Constanța își poti recupera banii în perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumpărate. Va fi rambursată doar suma reprezentând prețul biletului/biletelor, fără alte comisioane sau servicii. Fanii au la dispoziție și o a doua variantă, în care pot schimba biletele pentru spectacolul de la Constanța cu bilete pentru spectacolul de la București.

Fanii care dețin deja bilete pentru concertul de la București, programat pentru 6 decembrie la Sala Palatului, pot sta linistiți deoarece în cazul acestui eveniment nu a survenit nicio modificare.

 Cei care nu vor să rateze show-ul de la București al olandezilor își pot achiziționa biletele  direct de la Sala Palatului sau de pe www.eventim.ro.

BZN Blue eyes , Blue eyes

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BZN
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
How to Destroy Angels a lansat Ice Age - VIDEOCLIP

How to Destroy Angels, proiectul muzical al lui Trent Reznor de la Nine Inch Nails a lansat un nou videoclip...

Închide