Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Concert Vunk la Sala Polivalentă - Reguli de acces

Concertul Vunk începe peste câteva ore. Vezi regulile de acces și detalii despre invitații speciali și afterparty, unde va concerta acustic Eric Martin, solistul de la Mr. Big.
Vunk la Sala Polivalenta 14 noiembrie

Urmărește-ne pe

Peste doar câteva ore Vunk va lansa noul album în cadrul unui concert la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:00. Show-ul este aproape sold-out, dar fanii încă mai pot cumpăra bilete din rețeaua magazinelor Diverta și începând cu ora 15:00 de la casa de bilete de la Polivalentă.

vunk

Vunk

Reguli acces concert Vunk

Accesul publicului se face de la ora 18:00, iar spectacolul va începe ora 19:30 cu un concert Viky Red. Tot în deschidere vor cânta cei de la Fără Zahăr. Trupa Vunk este așteptată să urce pe scenă în jurul orei 21:00. Recitalul va dura aproximativ 2 ore și va include atât piese de pe noul album cât și hituri mai vechi precum 1000, Prăjitura cu jeleu, Regele Șoselelor, Baladă pentru o minune, Artificii pe tavan, Vreau o țară ca afară și Pleacă. În plus, grupul va interpreta pentru prima dată live cu Puya cântecul Altcineva. De asemenea, seara va fi plină de invitați speciali ca Andra, Antonia, Monica Anghel, Smiley și nu în ultimul rând Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

Fanii vor putea achiziționa noul album al trupei Nu Scapă nimeni (fără emoții) de la locație, unde vor fi amenajate puncte de vânzaew cu materiale promoționale.

Montarea scenei deja a început, iar emoțiile în cadrul formației sunt maxime. Producția tehnică este asigurată de către Five’s International. Un total 320 de oameni lucrează la acest eveniment grandios, pentru care doar închirierea scenei și a decorurilor a costat 19.000 de euro.

Nu scapă nimeni (fără emoții), noul album semnat Vunk a fost masterizat la Sterling Sound din New York. Materialul cuprinde 10 piese noi (dintre care un duet cu Andra, unul cu Alexandra Ușurelu și unul extrem de surprinzător cu Monica Anghel) și două bonusuri (Altcineva - feat Puya și Pleacă - feat Antonia).

“Am stat cu Cornel în studio astea 3 luni, ne-am închis acolo și am făcut cântece așa cum am simțit noi, fără să ne gândim vreo clipă dacă o să le placă sau nu, dacă o să ajungă sau nu pe radio. Am făcut exact ce am simțit. Este un album de care sunt foarte mândru”, afirmă Gabriel Maga, producătorul muzical al discului și totodată chitaristul trupei.

Primele piese extrase sunt Scapă-mă de ea și Fiecare, ultima fiind însoțită de un manifest scris de Cornel Ilie, în care îndeamnă oamenii să creadă în ei, să nu renunțe și să își dea oricâte șanse este nevoie pentru a merge mai departe.

Afterparty

Concertul va fi urmat de un afterparty ce începe de la ora 23:30, în True Club (Str. Franceză nr. 52). Fanii vor putea schimba păreri și impresii despre producția de la Polivalentă împreună cu membrii trupei. Invitatul special al serii va fi Eric Martin care va susține un recital acustic de aproape 1 oră. Biletele pentru afterparty se mai pot achiziționa din rețeaua magazinelor Diverta dar și de la intrarea în club. Posesorii de bilete FanZone pentru concertul de la Polivalenta au accesul gratuit la afterparty.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Eric MartinMr. BigVunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grupul de Rezistență lansează albumul Opunem Rezistență în B52

Grupul de Rezistență lansează noul album Opunem Rezistență în cadrul unui concert în B52 pe 22 noiembrie.

Închide