Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concert Șuie Paparude la Cluj în Club Midi

Trupa Șuie Paparude va susține primul concert după lansarea piesei și videoclipului ”Nu te mai saturi de noi” . Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie 2012, în Club Midi din Cluj-Napoca, începând cu ora 23:00. Alături de băieții de la Șuie vor urca pe scenă DJ SNOW și Dj Down de la Unusual Suspects.

Urmărește-ne pe

Trupa Șuie Paparude va susține primul concert după lansarea piesei și videoclipului ”Nu te mai saturi de noi” . Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie 2012, în Club Midi din Cluj-Napoca, începând cu ora 23:00. Alături de băieții de la Șuie vor urca pe scenă DJ SNOW și  Dj Down de la Unusual Suspects.

Șuie Paparude înseamnă Michi, Bean MC și Dobrică. Fondată în 1992, Șuie este cea mai veche și titrată trupă de muzică electronică românească. De la Șuie Paparude (1995) la E suflet în aparat (2010), Șuie Paparude reușește să surprindă publicul, să îl captiveze și să îl fidelizeze, reinventând permanent sunetul și generând hit după hit pe parcursul a 8 albume. Ultima piesă Șuie Paparude, Nu te mai saturi de noi,  a fost lansată săptămâna trecută, odată cu videoclipul, fiind dedicată special fanilor trupei.

Concertul de sâmbătă seară, din Club Midi, îi va readuce pe băieții de la Șuie pe scena Unusual Suspects după o pauză de 10 ani de la ultima prestație alături de DJ SNOW și  Dj Down.  Intrarea la eveniment se va face pe bază de bilet. Prețul variază între 15 lei și 20 de lei, discount-ul de 5 lei fiind acordat dacă biletul este achiziționat înainte de ora 24:00.

Unusual Suspects prezintă un concept de eveniment pentru promovarea artiștilor români de muzică electronică. Fără limitări stilistice, sesiunile LIVE:MASSIVE își propun să stimuleze scena românească de muzică electronică live și să adune cât mai mulți spectatori pentru creerea unei comunități guvernate de atitudinea pozitivă.

DJ SNOW

DJ SNOW (Foto: www.facebook.com)

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului în România. Seturile sale dinamice și versatile au fost ascultate pe scenele celor mai mari festivaluri autohtone: Peninsula, B'Estfest, Arenele Romane și în țări ca Bulgaria, Ungaria sau Moldova. În cei peste 12 ani de activitate a împărțit scena cu nume mari ale drum&bass-ului și muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, CommixNoisia, Teebee, Dylan, Black Sun Empire și alții.

Dj Down este membru fondator și rezident Unusual Suspects. Este unul dintre cei mai vechi și consecvenți DJ de breakbeat din România. Cu o activitate muzicală de peste 12 ani pe scena din țară dar și de afară, participări la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), DJ Down și-a câștigat un loc aparte în scena românească. Este responsabil alături de Unusual Suspects de organizarea de evenimente în Cluj-Napoca începând cu anul 2003, iar din 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical, axându-se în principal pe producție.

Citește mai multe despre Șuie Paparude
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga a lansat balada Sufletul zâmbea - AUDIO

Mandinga vine cu un nou single, de această dată o baladă latino cu influențe jazz funk. Intitulată Sufletul zâmbea, piesa...

Închide