Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Slash în România

Celebrul chitarist Slash, fostul membru Guns N' Roses, vine în premieră în România pentru a susține un concert la Sala Palatului din București pe 5 februarie 2013. Show-ul face parte din promovarea noului proiect Apocalyptic Love realizat în colaborare cu Myles Kennedy și The Conspirators.

Publicat

pe

Concert Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators
Concert Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators

Celebrul chitarist Slash vine în premieră în România pentru a susține un concert la Sala Palatului din București pe 5 februarie 2013. Fostul membru Guns N' Roses a pregătit în 2012 unul dintre cele mai interesante și promițătoare proiecte ale anului. Intitulat Apocalytic Love acesta este realizat în colaborare cu Myles Kennedy și The Conspirators. Concertul lui Slash la București este organizat de Phoenix Entertainment.

Slash

Slash │ FOTO: www.facebook.com

Colaborarea dintre Kennedy, solistul de la Alter Bridge și Slash a început în 2010, odată cu înregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit vocali celebri, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop și Dave Grohl.

După lansarea materialului discografic, Myles l-a însoțit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. „Chimia” artistică dintre cei doi a devenit greu de neglijat și a condus la elaborarea noului album, Apocalyptic Love, al cărui sound amintește de începuturile alături de Guns N’ Roses.

Maestrul modern al chitarei Gibson și-a început cariera în cadrul formației Guns N’Roses, având o influență semnificativă asupra stilului și imaginii trupei. Nonconformist, creativ, exploziv, Slash a adus un suflu nou pe scena industriei muzicale a vremurilor și a reușit să-și pună amprenta definitiv asupra genului hard-rock. Appetite for Destruction, rămâne cel mai bine vândut album de debut din istorie. Slash a contribuit la 5 materiale alături de Guns, după care a survenit despărțirea în 1996, lăsând în urma sa un personaj remarcabil din cultura rock: chitaristul cu joben. Mai apoi, și-a concentrat atenția asupra altor proiecte muzicale: Slash’s Snakepit și Velvet Revolver.

Slash feat. Miles Kennedy & The Conspirators

Slash feat. Miles Kennedy & The Conspirators │ FOTO: www.facebook.com

Cariera lui Slash a numărat colaborări cu artiști celebri din diverse spectre muzicale: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles, Stevie Wonders  și mulți alții.

Reviste de renume precum Time, Rolling Stone, Metal Hammer sau Esquire i-au decernat numeroase titluri și premii de-a lungul timpului, iar recunoașterea supremă a venit din partea Rock and Roll Hall of Fame,  care l-a adăugat pe Slash, alături de colegii săi din Guns N’ Roses, în galeria elitelor muzicale, alături de nume precum Elvis Presley, The Beatles, Bob Marley, Led Zeppelin, Pink Floyd, Michael Jackson și alții.

Fanii vor avea ocazia să asculte, pe lângă noul proiect magnific, Apocalyptic Love, și hiturile care au făcut formația Guns N’ Roses consacrată. Concertul Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, organizat de Phoenix Entertainment, este un show concert ce nu trebuie ratat.

Bilete concert Slash

Biletele au fost puse în vânzare. Prețurile acestora variază în funcție de următoarele categorii:

  1. Categoria IV - 100 lei
  2. Categoria III - 160 lei
  3. Categoria II - 220 lei
  4. Categoria I - 260 lei
  5. VIP - 360 lei

Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators - Anastasia Live Sydney 2012

Trending