Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concert Celelalte Cuvinte pe 14 decembrie la București

Trupa timișoreană Celelalte Cuvinte va susține un concert aniversar vineri, pe 14 decembrie, în Chaos Venue. Evenimentul va fi organizat de Phoenix Entertainment și va marca trei decenii scurse de la prima apariție live a formației la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara.
Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Trupa timișoreană Celelalte Cuvinte va susține un concert aniversar vineri, pe 14 decembrie, în Chaos Venue. Evenimentul va fi organizat de Phoenix Entertainment și va marca trei decenii scurse de la prima apariție live a formației la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. Celelalte Cuvinte va mai susține recitaluri similare la Arad pe 15 noiembrie și la Timișoara pe 16 noiembrie.

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Vezi galeria foto Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Fanii fideli și entuziaști sunt așteptați pe 14 decembrie în Chaos Venue să reasculte hiturile Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda. Profunzimea lirică inconfundabilă și virtuozitatea instrumentală sunt caracteristicile principale ale formației care și-a dovedit valoarea prin live-urile incredibile, longevitate și constanță muzicală. Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de la București se vor pune în vânzare prin Eventim.ro.

Citește mai multe despre Călin PopCelelalte Cuvinte
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ilie Stepan lansează triplul album “Lumina”

Ilie Stepan a anunțat triplul album “Lumina”, ultima parte a trilogiei începute cu “Sensul vieții” și continuate cu dublul album...

Închide