Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Trupa ALTERNOSFERA va susține un concert-eveniment la Turbohalle

Trupa ALTERNOSFERA va canta pe 8 decembrie 2012 intr-un concert-eveniment in Turbohalle. In deschidere canta LONGA din Transnistria. Bilete s-au pus in vanzare.
Concert ALTERNOSFERA la TURBOHALLE

Concert ALTERNOSFERA la TURBOHALLE

Concert ALTERNOSFERA la TURBOHALLEALTERNOSFERA este una din trupele care pot strânge public record oriunde ar cânta, fie că vorbim de vreo locație din București sau una de provincie - din Cluj-Napoca, Timișoara, Buzău, Brașov sau Galați. De multe ori accesul în sala de concert a fost considerat o adevărată reușită, mulți fanii rămânând dincolo de uși atunci când formația de peste Prut a ajuns în capitală. ALTERNOSFERA ne-a dat o veste bună: va concerta în cel mai mare spațiu  din circuitul evenimentelor comerciale din București.

Trupa va cânta sâmbătă, 8 decembrie 2012, în Turbohalle, hala amenajată pentru concerte în fosta uzină Turbomecanica. Accesul la Turbohalle se face rapid, fiind foarte aproape de stația de metrou Păcii, pe Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 220B.

Evenimentul va începe de la ora 21.00, deschiderea aparținându-i trupei LONGA din Transnistria. Formația se cânta pentru prima oară în România. După recitalul ALTERNOSFERA, distracția va continua cu DJ Mario Cruxfader.

Bilete la concertul ALTERNOSFERA

Biletele la concert se pot cumpăra de pe myticket.ro la următoarele prețuri:

  • Presale (16.11.2012 - 05.12.2012) - 20 de lei
  • În seara evenimentului, la locația Turbohalle - 25 de lei

ALTERNOSFERA se află în prezent în turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, „VIRGULA”. Discul reprezintă prima parte dintr-un triptic conceptual numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”.

Până acum au fost lansate 3 single-luri de pe albumul "VIRGULA": „Aruncă-mi”, „Două Eve” și „MUTA”, ultimul fiind difuzare heavy rotation Radio Guerrilla. Urmăriți înregistrarea live a acestei piese mai jos.

ALTERNOSFERA - Muta, Virgula Live Version 2011

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Kiwanuka, artistul comparat cu Bill Withers, a lansat clipul piesei Always Waiting - VIDEOCLIP

Michael Kiwanuka, cântărețul britanic comparat cu Bill Withers și Otis Redding, a lansat de curând un nou videoclip pentru piesa...

Închide