Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Compozitorul piesei Pretty Woman, Bill Dees a murit

Compozitorul piesei celebrei piese Pretty Woman, Bill Dees s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani în orașul său natal Arkansan, SUA.
Bill Dees

Bill Dees

Compozitorul piesei celebrei piese Pretty Woman, Bill Dees s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani în orașul său natal Arkansan, SUA. Decesul său a fost ținut departe de ochii presei, nefiind cunoscute nici cauzele morții. Singurul lucru cert este că în acest weekend va avea loc o ceremonie de comemorare la care va participa doar familia.

Bill Dees

Bill Dees (Foto: www.facebook.com)

De la un tânăr cu probleme financiare, Dees a ajuns un compozitor respectat care lucra cu artiști precum Johnny Cash sau Loretta Lynn, însă colaborarea cu Roy Orbison i-a schimbat întreaga viață, după cum a declarat și el în numeroase interviuri. Oh, Pretty Woman a fost un hit incredibil, peste care trecerea anilor nu și-a spus cuvântul. Și astăzi, indiferent de vârstă, tresărim pe ritmurile melodiei și dansăm. Mai jos puteți vedea un interviu pe care artistul l-a dat în 2008 și în cadrul căruia interpretat în variantă acustică piesa Oh Pretty Woman.

Relația dintre Dees și Orbison a fost extrem de strânsă. S-au ajutat reciproc mereu, au cântat împreună, au plecat în turnee în Europa și Anglia și au cunoscut un mare succes în anii 60. Orbison s-a stins din viață în 1988 în urma unui infarct la numai 52 de ani.

Roy Orbison - Oh, Pretty Woman

Bill Dees - interviu 2008

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ciara a lansat Got Me Good - VIDEOCLIP

Ciara vine cu un nou videoclip plin de coregrafii interesante. Artista a filmat pentru piesa Got Me Good, un nou...

Închide