Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Coldplay va lansa un nou album al cărui nume va fi ”pronunțabil”

Lansarea celui de-al 6-lea album Coldplay a fost confirmată de solistul trupei, Chris Martin și chitaristul Jonny Buckland. Invitați la postul de radio australian 2dayfm, membrii Coldplay au dezvăluit că numele noului album va fi unul lizibil.
Coldplay

Coldplay

Urmărește-ne pe

Lansarea celui de-al 6-lea album Coldplay a fost confirmată de solistul trupei, Chris Martin și chitaristul Jonny Buckland. Invitați la postul de radio australian 2dayfm, membrii Coldplay au dezvăluit  că numele noului album va fi unul lizibil, în contrast cu titlul ultimului material discografic, Mylo Xyloto.

Coldplay

Coldplay

Numele ultimului album Coldplay a atras după sine regretul celor din trupă, Chris Martin mărturisind după lansarea lui că nu a fost cea mai inspirată idee de titlu. Cele două cuvinte care compun numele celui mai recent material discografic ”nu pot fi căutate nici măcar pe Google”, a admis acesta, drept urmare următorul album va avea o denumire ”pronunțabilă”.

Întrebați de moderatorii emisiunii dacă s-au hotărât asupra numelui următorului album, cei de la Coldplay au evitat să dezvăluie orice informație. Replica lui Chris Martin a fost ”nu pot să-ți spun asta”, după care s-a consultat cu chitaristul Jonny Buckland în privința acordării unui indiciu. Acesta a refuzat, la rândul lui, să aprobe dezvăluirea oricărui detaliu, așa încât momentan singurele date confirmate sunt cele privind lansarea unui nou album cu un titlu lizibil.

Coldplay a lansat recent un DVD cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto. Fanii trupei din peste 50 de țări au putut viziona pelicula pe marile ecrane în premieră cu 6 zile înainte de lansarea oficială a DVD-ului. Filmul a rulat și în România, în 5 dintre cele mai mari orașe ale țării.

Până la lansarea următorului material vă invităm să-i urmăriți pe cei de la Coldplay cântând live piesa Paradise.

Coldplay - Paradise (Live 2012 from Paris)

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Omagiu adus soldaților americani în noul clip Kid Rock, Let's Ride - VIDEOCLIP

Kid Rock a lansat recent videoclipul piesei Let's Ride care poate fi urmărit mai jos. Melodia este un omagiu adus...

Închide