Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Coldplay Live 2012 pe marile ecrane

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula în exclusivitate pe marile ecrane. Coldplay Live 2012 va putea fi vizionat pentru o singură noapte în 49 de țări cu 6 zile înainte de lansarea DVD-ului.
Coldplay

Coldplay

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula în exclusivitate pe marile ecrane. Coldplay Live 2012 va putea fi vizionat pentru o singură noapte în 49 de țări cu 6 zile înainte de lansarea DVD-ului pe data de 13 noiembrie.

Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

Fanii Coldplay vor putea urmări la cinema secvențe din show-urile pe care trupa le-a susținut la Paris, Montreal, precum și prestația din cadrul celebrului festival Glastonbury 2011.

Biletele au fost puse deja în vânzare, prețurile și lista completă a țărilor în care va fi difuzat Coldplay Live 2012 putând fi consultate pe site-ul www.coldplay.com/cinema/. Circuitul va include țări din Asia, America, Australia, Africa și Europa, dintre care le menționăm pe cele din proximitatea noastră, respectiv Bulgaria, Italia, Franța și Germania.

Coldplay Live 2012 a fost regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat și DVD-urile Live at the Royal Albert Hall și World on Fire semnate Adele, respectiv Prodigy. Noul produs va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Parlophone și va fi disponibil în format CD/DVD, DVD/DC, Blu-ray/CD, precum si in format digital, începând cu data de 19 noiembrie.

Pentru a contura în avans imaginea de ansamblu a materialului ce va rula în curând pe marile ecrane, vă invităm să-i urmăriți mai jos pe cei de la Coldplay interpretând live piesa Vida La Vida.

Coldplay - Viva La Vida (with intro) - Live @ Glastonbury

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath va lansa noul album în aprilie 2013 apoi va pleca în turneu

Noul album Black Sabbath va fi lansat în aprilie 2013. Vezi cum se numeste prima piesa deconspirata si unde vor...

Închide