Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Coldplay Live 2012 în cinematografele din România

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula pe 13 noiembrie pe marile ecrane din România. Vezi în ce orașe se va difuza Coldplay Live 2012 și care sunt prețurile biletelor.
Coldplay

Coldplay, nominalizați la premiile Grammy 2014

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula pe 13 noiembrie pe marile ecrane din România. Coldplay Live 2012 va putea fi vizionat pentru o singură noapte cu 6 zile înainte de lansarea DVD-ului în cinematografele din București, Cluj, Constanța, Timișoara și Iași.
Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

Pelicula Coldplay Live 2012 va rula în peste 50 de țări din Asia, America, Australia, Africa și Europa. Pe listă a fost inclusă recent și țara noastră, așa încât fanii Coldplay din România vor putea urmări la cinema în exclusivitate secvențe din show-urile pe care trupa le-a susținut la Paris, Montreal, precum și prestația din cadrul celebrului festival Glastonbury 2011.

Filmul-concert va rula o singură dată pe ecranele cinematografelor din rețeaua Cinema City, în 5 orașe din România. Astfel, începând cu ora 8 seara, pe data de 13 noiembrie, Coldplay Live 2012 va putea fi urmărit la Cinema City Cotroceni, Iași, Constanța, Cluj și Timișoara. Prețul unui bilet oscilează între 23 și 29 de lei în capitală și 17 și 20 de lei în celelalte locații, putând fi achiziționat online, de pe site-ul Cinema City, sau la fața locului.

Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

Coldplay Live 2012 a fost regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat și DVD-urile Live at the Royal Albert Hall și World on Fire semnate Adele, respectiv Prodigy. Noul produs va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Parlophone și va fi disponibil în format CD/DVD, DVD/DC, Blu-ray/CD, precum și în format digital, începând cu data de 19 noiembrie.

Recent trupa a dezvăluit înregistrarea piesei Paradise din cadrul turneului Mylo Xyloto, un teaser pentru toți cei care vor dori să urmărească în întregime Coldply Live 2012. Fie în format DVD, fie în cinematografe.

Coldplay – Paradise (Live 2012 from Paris)

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Faith Hill transmite un mesaj patriotic în noul single American Heart - VIDEOCLIP

După o pauză de 4 ani de la ultima lansare de album, Faith Hill revine în atenția publicului cu un...

Închide