Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ciara a lansat Got Me Good - VIDEOCLIP

Ciara vine cu un nou videoclip plin de coregrafii interesante. Artista a filmat pentru piesa Got Me Good, un nou extras de pe viitorul material One Woman Army.
Ciara - Got Me Good Video

Secvență clip Ciara - Got Me Good

Ciara vine cu un nou videoclip plin de coregrafii interesante. Artista a filmat pentru piesa Got Me Good, un nou extras de pe viitorul material One Woman Army.

Ciara - Got Me Good Video

Secvență clip Ciara - Got Me Good (Foto: www.facebook.com)

Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, o prezintă pe Ciara în deșert, îmbrăcată într-un costum alb. De asemenea, avem un bărbat misterios îmbrăcat în negru care începe să danseze împreună cu artista. În continuare, apar mai mulți dansatori, iar de la felul în care sunt îmbrăcați și până la coregrafie, conceptul ne aduce aminte de videoclipul Rihannei - Where Have You Been. Spre final, Ciara dansează cu niște adolescente, foarte simpatice și talentate.

Faptul că artista este o dansatoare foarte bună nu este o noutate, dar de fiecare dată este o plăcere să o vedem dansând mai ales că încearcă mereu să vină cu ceva nou în coregrafii.

Noul album semnat Ciara va fi lansat prin casa de discuri Epic Records, unde director general este binecunoscutul producător L.A. Reid, care a descoperit-o pe artistă în 2003. Se pare că pentru al 5-lea disc, cântăreața a lucrat cu mai mulți compozitori și producători printre care se numără Tricky Stweart, Harvey sau Manson Jr. Piesele de pe album vorbesc despre dorințele și necesității artistei ca femeie și despre experiențele sale de cuplu.

Ciara - Got Me Good

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Încă un single nou de la Aerosmith, We All Fall Down - AUDIO

We All Fall Down, noul single Aerosmith poate fi ascultat mai jos. Piesa este extrasa de pe albumul Music From...

Închide