Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Christina Aguilera își arată vulnerabilitatea emoțională în piesa Blank Page - AUDIO

Christina Aguilera a făcut public un nou single, intitulat Blank Page. Piesa este extrasă de albumul Lotus, ce va fi lansat în noiembrie anul acesta, și ne prezintă latura sensibilă a artistei, în contrast cu cel mai recent videoclip al single-ului Your Body.
Christina Aguilera - Lotus

Christina Aguilera - Lotus

Christina Aguilera a făcut public un nou single, intitulat Blank Page. Piesa este extrasă de pe albumul Lotus, ce va fi lansat pe 13 noiembrie anul acesta, și ne prezintă latura sensibilă a artistei, în contrast cu cel mai recent videoclip al single-ului Your Body.

Christina Aguilera - Lotus

Christina Aguilera - Lotus (Foto: www.facebook.com)

Acompaniată doar de pian, vocea Christinei Aguilera are din nou acea rezonanță puternică, inconfundabilă, ce i-a adus artistei recunoașterea pe plan internațional. Blank Page este un nou Beautiful, mult mai aproape de trăirile interioare ale femeii și artistei ce s-a maturizat odată cu schimbările ce au intervenit atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Blank Page este o piesă frumoasă, o baladă care transmite o vulnerabilitate emoțională similară celei pe care o simți atunci când asculți Beautiful. (...) Am scris și am înregistrat această piesă în speranța că voi putea inspira generațiile viitoare. Experiența căpătată din postura de jurat al emisiunii The voice m-a ajutat să mă regăsesc și să realizez că am o responsabilitate în ce privește menținerea unui anumit standard muzical.”, a mărturisit Christina Aguilera într-un interviu acordat publicației Billboard.

Christina Aguilera - Blank Page (Audio)

Christina Aguilera a lansat recent videoclipul piesei Your Body. Clipul poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Christina AguileraLotus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Idris Elba este regizor și actor în noul Mumford and Sons - Lover Of The Light - VIDEOCLIP

Mumford and Sons a lansat un clipul Lover Of The Light. Acesta a fost regizat de actorul Idris Elba, care...

Închide