Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Christina Aguilera a lansat balada Just A Fool, cântată în duet cu Blake Shelton - VIDEO

Christina Aguilera a cântat în prima audiție în cadrul emisiunii The Voice un nou single de pe albumul Lotus. Piesa se numește Just A Fool și este interpretată în duet cu Blake Shelton. Urmăriți pe InfoMusic înregistrarea din timpul emisiunii.
Christina Aguilera & Blake Shelton

Christina Aguilera & Blake Shelton

Christina Aguilera a cântat în prima audiție în cadrul emisiunii The Voice un nou single de pe albumul Lotus. Piesa se numește Just A Fool și este interpretată în duet cu Blake Shelton. Urmăriți mai jos înregistrarea din timpul emisiunii.

Christina Aguilera & Blake Shelton

Christina Aguilera & Blake Shelton

După lansarea de săptămâna trecută a single-ului Make The World Move, cântat în duet cu CeeLo Green, Christina Aguilera revine cu o nouă piesă realizată în colaborare, de această dată, cu Blake Shelton. Mergând mai mult pe latura emoțională, noul single o prezintă pe Christina în ipostaza care i-a adus până acum cele mai multe premii din cariera muzicală, respectiv cântând o baladă puternică, de calibrul Beautiful sau The Voice Within.

Blake and Christina: "Just a Fool" - The Voice

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O statuie și un concert grandios în memoria lui Amy Winehouse se pregătesc pentru 2014

Pentru a-i aduce un tribut regretatei Amy Winehouse o distribuție impresionantă de artiști vor susține în 2014 la Camden, Londra,...

Închide