Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Cher a lansat o prima piesă după 11 ani de pauză, Woman's World - AUDIO

După 11 ani de pauză cântăreața americană Cher va lansa la sfârșitul acestui an un nou album. Primul extras pe single se numește Woman's World și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.
Cher

Cher

Deși și-a anunțat de mai multe ori până acum retragerea din muzică, Cher revine în atenția fanilor cu un nou album care va fi lansat la sfârșitul acestui an.

Discul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, vine după o pauză de 11 ani și va fi cel de-al 26-lea din cariera artistei, care se întinde pe durata a cinci decenii. Primul extras pe single se numește Woman's World și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Cher

Cher (Foto: www.facebook.com)

Ultimul album Living Proof a iesit pe piață în anul 2001 și a debutat pe locul 9 în topul Billboard 200. Materialul a înregistrat în SUA vânzări de peste 115.000 de unități în prima săptămână de la lansare în timp ce la nivel global CD-ul s-a vândut în peste 1 milion de exemplare.

Cher - Woman's World.

Cher s-a născut pe 20 mai 1946 în El Centro, California și este una dintre cele mai bune și cunoscute cântărețe americane. Aceasta a câștigat numeroase premii, printre care Academy Award, Grammy Award, Emmy Award, trei Golden Globe, un premiu Cannes Film Festival și un premiu People's Choice pentru munca sa în film, muzică și televiziune. Cu o carieră de aproape 50 de ani, Cher a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Citește mai multe despre Cher
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera a lansat balada Just A Fool, cântată în duet cu Blake Shelton - VIDEO

Christina Aguilera a cântat în prima audiție în cadrul emisiunii The Voice un nou single de pe albumul Lotus. Piesa...

Închide