Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Changing Skins a lansat clipul piesei Baby - VIDEOCLIP

Trupa Changing Skins a lansat videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul de debut. Piesa se numește "Baby" și este cântată live încă din primăvară, când formația a selectat-o cu ajutorul fanilor drept viitor extras.
Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Urmărește-ne pe

Trupa Changing Skins a lansat videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul de debut. Piesa se numește "Baby" și este cântată live încă din primăvară, când formația a selectat-o drept viitor extras cu ajutorul fanilor. Dacă primul single "Deeper and Deeper" a avut parte de un clip îndrăzneț, noul materiale este un montaj live. Alături de "Ain't Worth It", formația are la activ 3 clipuri.

Videoclip oficial Changing Skins - Baby

Changing Skins au debutat cu un album omonim în cadrul concertului de pe 13 octombrie 2012 din Silver ChurchA&A Records le distribuie discul în varianta CD-digipack. Acesta conține 10 piese și 2 videoclipuri. Muzica Changing Skins este o fuziune de electro, alternative-rock și pop. Cei 5 membri ai trupei sunt solistul Horațiu Ghibu, chitaristul Ștefan Mustață, basistul Adi Cotoară și Raluca Pascaru - fata care bate tobele.

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Tracklist album Changing Skins:

 1. Ain't Worth It
 2. Baby
 3. Use ME
 4. Lady Hoax
 5. Deeper And Deeper
 6. The Friday Night Anthem
 7. Fragile
 8. Perfect Foes
 9. Hot Core
 10. The Road
 11. videoclipul Ain't Worth It
 12. videoclipul Deeper And Deeper

Următorul concert Changing Skins din București va avea loc în Kulturhaus pe 13 decembrie 2012, la fix 2 luni după precendentul.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Changing Skins
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul concursului Manowar

Setul special MANOWAR pus la bătaie în concurs și-a găsit fanul norocos. Tricoul, CD-ul și patch-ul de metalist vor merge...

Închide