Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Câștigătorii MTV Europe Music Awards 2012

Taylor Swift si Justin Bieber sunt marii castigători ai galei MTV Europe Music Awards, care s-a desfasurat pe 11 noiembrie la Frankfurt. Vezi lista completa a laureatilor.

Publicat

pe

Taylor Swift a castigat 3 premii MTV EMA 2012
Taylor Swift a castigat 3 premii MTV EMA 2012 │ FOTO: tv.mtvema.com

Cea de-a 19-a gală MTV Europe Music Awards (EMA) a avut loc pe 11 noiembrie la Frankfurt, același oraș care acum 10 ani a găzduit prima ediție a decernării premiilor MTV. Peste 184 de milioane de persoane din întreaga lume și-au votat artiștii preferați, iar Taylor Swift și Justin Bieber sunt marii câștigători în 2012.

Premiile MTV EMA - 2012

Taylor Swift a obținut trofeele pentru cea mai bună cântăreață, cea mai bună interpretare live și cel mai bun look, iar Justin Bieber a obținut premiile pentru cel mai bun cântăreț, cel mai bun artist pop și cel mai bun concert.

Taylor Swift a castigat 3 premii MTV EMA 2012

Taylor Swift a castigat 3 premii MTV EMA 2012 │ FOTO: tv.mtvema.com

Carly Rae Jepsen a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec al anului, cu piesa Call Me Maybe, iar Nicki Minaj a obținut trofeul Best Hip Hop.

Carly Rae Jepsen a primit premiul pentru cel mai bun cantec EMA 2012

Carly Rae Jepsen a primit premiul pentru cel mai bun cantec EMA 2012 │ FOTO: tv.mtvema.com

Deși nu a fost o surpriză, pentru că în patru luni a adunat peste 680 de milioane de vizionări pe Youtube, sud-coreanul PSY, s-a impus la secțiunea Best Video cu melodia Gangnam Style. Află mai multe despre fenomenul coreean.

Psy si momentul de glorie de la MTV EMA 2012

Psy si momentul de glorie de la MTV EMA 2012 │ FOTO: tv.mtvema.com

Cântăreaţa Whitney Houston, dispărută în februarie la vârsta de 48 de ani, a fost onorată postum cu titlul Global Icon. Rihanna și Lady Gaga au plecat acasă cu mâinile goale. Show-ul MTV s-a bucurat printre altele de participarea live a trupelor MUSE și No Doubt.

No Doubt a cantat la MTV EMA 2012

No Doubt a cantat la MTV EMA 2012 │ FOTO: tv.mtvema.com

Lista completă a câștigătorilor MTV EMA 2012

  • BEST FEMALE: Taylor Swift
  • BEST SONG: Carly Rae Jepsen - "Call Me Maybe"
  • BEST MALE: Justin Bieber
  • BEST LIVE: Taylor Swift
  • BEST LOOK: Taylor Swift
  • GLOBAL ICON: Whitney Houston
  • BEST VIDEO: PSY - "Gangnam Style"
  • BEST WORLDWIDE ACT: Han Geng (Asia Pacific)
  • BIGGEST FANS: One Direction
  • BEST WORLD STAGE: Justin Bieber
  • BEST PUSH: Carly Rae Jepsen
  • BEST ALTERNATIVE: Lana Del Rey
  • BEST ELECTRONIC: David Guetta
  • BEST HIP HOP: Nicki Minaj
  • BEST NEW: One Direction
  • BEST POP: Justin Bieber
  • BEST ROCK: Linkin Park

VIDEO MTV Europe Music Awards 2012

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România, la SAGA Festival 2024

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Publicat

pe

Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz
Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz │ FOTO: Nicki Minaj

Se pare că artista a ales România pentru singurul show pe care îl va susține în Europa de Est. Rapperița ne-a inclus în turneul său mondial PINK Friday 2, care a umplut deja stadioane pe tot globul. Nicki Minaj este cunoscută pentru hituri ca "Starships", "Super Bass", dar și "Anaconda". Organizatorii SAGA au pregătit și un tip special de bilete cu ocazia acestui anunț: Pink Ticket.

Aceste bilete speciale se pot achiziționa în rate, cu doar 49 de lei depozit și includ articole speciale de merchandising.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj-Petty, artista Nicki Minaj s-a născut pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Este cunoscută pentru flow-ul rapid din rap, alter ego-uri și a devenit celebră prin intermediul a 3 mixtape-uri lansate între 2007 și 2009. Albumul său de debut, "Pink Friday" din 2010 a urcat direct pe locul întâi în topul US Billboard 200.

Cel mai nou album al său este "Pink Friday 2", lansat în 2023, care include piese produse de fratele lui Billie Eilish, Finneas, dar și colaborări cu Murda Beatz, Dr. Luke, Drake, Lil Uzi Vert, Lil Wayne, J. Cole. Are peste 20 de piese în total.

Nicki Minaj are o carieră cinematografică activă și a apărut în mai multe filme și animații. Iată câteva dintre rolurile ei remarcabile:

1. "The Other Woman" (2014) - Nicki a interpretat rolul lui Lydia, asistenta lui Carly (interpretată de Cameron Diaz), în această comedie despre trei femei care descoperă că sunt înșelate de același bărbat.

2. "Barbershop: The Next Cut" (2016) - În acest film, Nicki Minaj a jucat rolul lui Draya, o coafeză într-un salon de înfrumusețare deținut de Calvin (interpretat de Ice Cube).

3. "Ice Age: Continental Drift" (2012) - Nicki a împrumutat vocea unui personaj feminin, Steffie, în această animație din seria "Ice Age".

4. "The Angry Birds Movie 2" (2019) - În această continuare a filmului "The Angry Birds Movie", Nicki a interpretat rolul lui Pinky, unul dintre personajele negative din film.

SAGA Festival 2024 înseamnă peste 200.000 de raveri, peste 150 de artiști, peste 6 scene și 3 zile de party. Se desfășoară la Romaero Băneasa pe 5, 6 și 7 iulie 2024. În lineup se află pe lângă Nicki Minaj și Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi disponibil pe Disney +

Filmul-concert "The Eras Tour", ce documentează turneul cu același nume susținut de Taylor Swift, va fi disponibil de vizionat pe Disney +, din luna martie.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Succesul "The Eras Tour" pare că nu mai ajunge la fundul sacului. Filmul-concert care a doborât recorduri, la fel ca turneul mondial, poate fi urmărit de un public mai larg începând cu data de 15 martie. Surprizele nu se opresc aici. Varianta de pe Disney + va beneficia de piese care nu s-au auzit în versiunea de la cinema. Este vorba despre "cardigan" și alte patru melodii acustice, nedezvăluite încă.

"<<The Eras Tour>> a fost un adevărat fenomen care a emoționat și continuă să emoționeze fanii din întreaga lume. Suntem foarte încântați să aducem acest concert electrizant publicului, oriunde s-ar afla, exclusiv pe Disney+", a transmis Bob Iger, CEO-ul Disney.

Anunțul că "The Eras Tour" ajunge pe Disney + vine după ce Taylor Swift a făcut istorie la gala Premiilor Grammy 2024: "Midnights" a câștigat trofeul pentru "Albumul anului", marcând a patra victoriei a cântăreței la această categorie. Mai mult, în acea seară, Swift a anunțat și următorul album de studio, "The Tortured Poets Department".

Lansat în octombrie 2023, "Taylor Swift: The Eras Tour" a încasat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023, și a avut o durată de 2 ore și 45 de minute.

TRAILER "Taylor Swift: The Eras Tour"

Citește în continuare

Trending