Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Macy Gray

Peste câteva zile Macy Gray va susține un concert nonconformist și extravagant la București. Vezi pe cine trimite InfoMusic la spectacol.
posterul concertului Macy Gray din noiembrie 2012

posterul concertului Macy Gray din noiembrie 2012Peste câteva zile Macy Gray va susține un concert nonconformist și extravagant la București. InfoMusic trimite la show-ul de la Sala Palatului 2 cititori aleși în urma extragerii la sorți. Ioana Purcarea și Cristian Cruteanu sunt norocoșii care au câștigat câte 1 invitație dublă la eveniment.

Macy Gray va ajunge în București chiar în ziua spectacolului, iar organizatorii dezvăluie că aceasta și-a dorit să fie răsfățată în backstage cu bomboane și biscuiți de ciocolată, lichior, vin roșu, sucuri de portocale și merișoare și chipsuri. Pentru dressing a dorit fotolii confortabile, sofa și, foarte important, un CD player ca să-și asculte muzica preferată.

În deschidere vor concerta cei de la Moonlight Breakfast, iar artista va urca pe scenă după ora 20:00. Aceasta va cânta mai bine de 2 ore cele mai mari hit-uri ale sale și o serie de cover-uri după trupe precum Metallica, Radiohead sau My Chemical Romance.

Biletele la concertul Macy Gray sunt disponibile la prețuri începânde de la 110 lei, urmați linkul spre agenda InfoMusic pentru informații despre punctele de vânzare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Macy Gray
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lacrimosa a lansat primul clip de pe albumul Revolution - VIDEOCLIP

Formația germana Lacrimosa a lansat la începutul lunii septembrie un nou album intitulat Revolution. Primul extras pe single care beneficiază...

Închide