Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul lui Seal

Pe 27 noiembrie 2012, Seal va concerta la Sala Palatului, marcând cea de-a doua întâlnire cu fanii români după concertul din 2006. InfoMusic premiază cu câte o invitație dublă următorii participanți la concurs.
Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Seal va concerta in Bucuresti in 2012Pe 27 noiembrie 2012, Seal va concerta la Sala Palatului, marcând cea de-a doua întâlnire cu fanii români după concertul din 2006. InfoMusic premiază cu câte o invitație dublă următorii participanți la concurs:

Seal are în palmares 3 premii Grammy și este bine cunoscut în întreaga lume grație unor hituri precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera sa muzicală de peste 20 de ani cuprinde 8 albume de studio, ce s-au comercializat în peste 20 de milioane de exemplare. Concertul de la București va fi deschis de trupa Taxi. Evenimentul va începe la ora 20.

Seal - Kiss From A Rose (live in concert)

Află cum este așteptat Seal la București

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Seal
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goodbye To Gravity oferă spre ascultare albumul de debut - AUDIO

Goodbye To Gravity, albumul de debut al trupei bucureștene cu același nume este disponibil la streaming și poate fi ascultat...

Închide