Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor 2 duble invitații la KUMM 15 ani

Kumm aniversează în seara aceasta 15 ani de activitate muzicală, iar InfoMusic trimite la concert 2 câștigători. Vezi cine sunt norocoșii.

Publicat

pe

Kumm concert aniversar in The Silver Church 1 noiembrie
Kumm concert aniversar in The Silver Church 1 noiembrie

Kumm concert aniversar in The Silver Church 1 noiembrieKumm aniversează în seara aceasta 15 ani de activitate muzicală, iar InfoMusic trimite la concert 2 câștigători: Costin Stănculeț și Iuliana Ruxandra. În urma tragerii la sorți aceștia au câștigat câte o invitație dublă la eveniment.

De-a lungul celor 15 ani, stilul Kumm a evoluat de la rock cu accente progresive la rock alternativ, incluzând sonorități diverse și stiluri diferite care îmbogățesc atmosfera fiecărei piese. Au susținut peste 500 de concerte în România, Germania, Ungaria, Italia, Elveția, Cehia, Turcia, Republica Moldova și Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice (dintre care 5 albume de studio), și au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse în albumele lansate.

Concertul KUMM 15 ani are loc în Silver Church, de la ora 21.00. Printre invitații speciali îi vom vedea pe Artanu, Mani Gutău (Urma), Dominic Csergo și trupa byron. Un bilet costă 30 de lei și se poate cumpăra de la intrare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Kumm 15 ani
Concerte joi, 1 noiembrie 2012

Kumm 15 ani

Loc
The Silver Church

Trending