Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Câștigătorii celor 2 duble invitații la KUMM 15 ani

Kumm aniversează în seara aceasta 15 ani de activitate muzicală, iar InfoMusic trimite la concert 2 câștigători. Vezi cine sunt norocoșii.
Kumm concert aniversar in The Silver Church 1 noiembrie

Kumm concert aniversar in The Silver Church 1 noiembrieKumm aniversează în seara aceasta 15 ani de activitate muzicală, iar InfoMusic trimite la concert 2 câștigători: Costin Stănculeț și Iuliana Ruxandra. În urma tragerii la sorți aceștia au câștigat câte o invitație dublă la eveniment.

De-a lungul celor 15 ani, stilul Kumm a evoluat de la rock cu accente progresive la rock alternativ, incluzând sonorități diverse și stiluri diferite care îmbogățesc atmosfera fiecărei piese. Au susținut peste 500 de concerte în România, Germania, Ungaria, Italia, Elveția, Cehia, Turcia, Republica Moldova și Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice (dintre care 5 albume de studio), și au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse în albumele lansate.

Concertul KUMM 15 ani are loc în Silver Church, de la ora 21.00. Printre invitații speciali îi vom vedea pe Artanu, Mani Gutău (Urma), Dominic Csergo și trupa byron. Un bilet costă 30 de lei și se poate cumpăra de la intrare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre KUMM
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Giulia a lansat noul single Un Om Cu Un Pian - AUDIO

Giulia a lansat noul single Un Om Cu Un Pian în premieră pe Facebook.

Închide